Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Andrei Luduşan, cedat de Vâlcea la Târgu Mureş

Oficialii clubului CSM Râmnicu Vâlcea şi ASA Târgu Mureş au ajuns la un acord de principiu pentru transferul atacantului Andrei Luduşan (20 ani).

Tânărul atacant se antrena de o lună cu ASA Târgu Mureş, fiind singurul jucător din lotul vâlcenilor care a făcut în această vară pasul la Liga I. Tot în Liga I poate ajunge şi Andrei Artean, care a revenit la clubul de care aparţinea, ACS Poli Timişoara şi aşteaptă să ia locul falimentarei Rapid în primul eşalon.
În sezonul trecut, Andrei Luduşan a evoluat la CSM în 25 de jocuri, 18 ca titular şi a marcat cinci goluri.
”Am ajuns la un acord de principiu cu ASA Târgu Mureş şi vom trimite actele de transfer ale lui Andrei Luduşan. Este un transfer convenabil pentru clubul nostru, dar şi pentru Luduşan, care are şansa să joace la Liga I” a anunţat managerul din Zăvoi, Lucian Munteanu. CSM va fi copropietară cu ASA pe drepturile federative ale atacantului şi poate obţine un procent însemnat dintr-o eventuală vânzare a jucătorului.
Andrei Luduşan a ajuns în urmă cu un an la Vâlcea de la FC Bihor, liber de contract, la recomandarea fostului antrenor, Alexandru Pelici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...