Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Mihai Dina: În mare parte, m-am înţeles cu Vâlcea, sunt tentat să rămân!

Atacantul Mihai Dina (30 ani) a efectuat în această dimineaţă primul său antrenament alături de lotul formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea şi este decis să semneze zilele viitoare cu echipa lui Jerry Gane.

Dina a fost convins să vină în Zăvoi de fostul său coechipier şi ulterior antrenor de la Craiova, Jerry Gane. ”Mă pregătesc cu Vâlcea, în mare parte m-am înţeles, se conturează un proiect frumos. Eu sunt tentat să joc aici. Îl cunosc foarte bine pe Jerry, am jucat împreună la Craiova, mi-a fost şi antrenor acolo, îl ştiu bine. El m-a convins să vin aici, la CSM” a declarat atacantul.
În prima parte a sezonului trecut, Dina a evoluat la Concordia Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol, unde a bifat doar cinci jocuri, în care a intrat pe final de meci. ”În Cipru nu a fost bine, au fost şi probleme financiare, după mine, nu a fost cea mai bună alegere, am decis să nu continui acolo. Ar fi interesant să joc alături de Florin Costea la Vâlcea, să vedem ce gânduri are şi el. Săptămâna asta vom vedea dacă semnez, în niciun caz nu am venit pentru bani” a mai spus Mihai Dina.
În cariera sa, vârful a mai evoluat la U Craiova, Mioveni, Petrolul, ETO Gyor, Poli Timişoara, Aris Limassol, Concordia Chiajna şi AEL Limassol.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...