Sport

Fotbal, Liga a III-a, CS Şirineasa

Şirineasa, spulberată în primul test

La primul amical al verii, nou promovata în Liga a III-a, CS Şirineasa a fost spulberată vineri, pe teren propriu, scor 1-6 (0-5) în disputa cu Juventus Bucureşti.

Aflată la finalul cantonamentului de la Băile Govora, Juventus Bucureşti s-a impus clar, prin reuşitele lui Chipirliu (2), Ilin (2), Stoenac şi E. Nica. La ultima fază a jocului, vâlcenii au înscris golul de onoare prin juniorul Urucu, venit în probe de la Băbeni.
Astfel, după acest test, CS Şirineasa poate trage semnalul de alarmă, pentru că Liga a III-a presupune totuşi trecerea de la amatori la profesionişti. Totuşi, echipa vâlceană a avut şi multe absenţe, după ce Marinescu a fost operat de menisc, Chiripuş, Muşuroaia şi Puşcatu au fost învoiţi, iar Ceapă este în pregătiri cu CSM Râmnicu Vâlcea. În prima repriză, când Juventus a evoluat cu titularii, Şirineasa a fost net depăşită şi oaspeţii aveau 5-0 la pauză. Repriza secundă a fost mult mai echilibrată şi s-a încheiat la egalitate, 1-1.
Alături de Primărie, care va asigura partea de competiţie, Şirineasa are doi sponsori principali, Stema Grup şi Imoconstruct, însă este evident că nou promovata are un potenţial financiar redus, nu poate atrage jucători de valoare din alte părţi, iar obiectivul va fi salvarea de la retrogradare.
Deocamdată, singurele noutăţi în lotul pregătit de Octavian Iordache sunt Marinaş (Horezu) şi juniorii Urucu (Băbeni), Voicilă (Flacăra) şi Bloţu (Cernişoara). Portarul Voicilă, care este sub contract cu CSM, intenţionează să dea în aceste zile probe şi la Hermannstadt (Sibiu). Lotul va fi completat în perioada următoare, fiind vizaţi în special juniori Under 19. ”Nu prea găsim juniori la nivel local. Aşteptăm să vedem ce ne poate împrumuta şi CSM, dar şi dacă îl vor păstra pe Ceapă, altfel el revine la noi”, a anunţat managerul de la Şirineasa, Mădălin Dobre.
Antrenorul principal Octavian Iordache încearcă să îşi mărească şi staff-ul şi s-a ajuns la un acord de colaborare cu Robert Tufişi, care va deveni antrenor cu portarii, dar va continua în paralel şi la CSM. Miercuri, 20 iulie, de la ora 18.00, Şirineasa va întâlni într-un nou test local pe CSM Râmnicu Vâlcea.

CS Şirineasa în testul cu Juventus: Voicilă – Despoiu, I. Săraru, Nicolaescu, Fistogeanu – Ciocotoiu, Tomescu, Melcea, L. Săraru – Neacşu, Marinaş. Au mai jucat: Cârstoiu, Urucu, Bloţu, Tilioiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...