Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Mihai Dina a ajuns în Zăvoi

În schimb, portarul Laurenţiu Popescu a părăsit Vâlcea, fiind rechemat la CS U Craiova

Atacantul Mihai Dina (30 ani) a ajuns astăzi la Râmnicu Vâlcea, urmând ca în această după amiază să efectueze primul antrenament alături de lotul CSM-ului.

În prima parte a sezonului trecut, Mihai Dina (FOTO) a evoluat la Chiajna, după care a trecut în Cipru, la AEL Limassol, unde a bifat doar 5 jocuri, în care a intrat pe final de meci. În cariera sa, vârful a mai evoluat la U Craiova, Mioveni, Petrolul, ETO Gyor, Poli Timişoara şi Aris Limassol.
În schimb, CSM pare să îl piardă pe portarul Laurenţiu Popescu, care s-a antrenat săptămâna trecută la Vâlcea, dar acum a fost rechemat la echipa cu care este sub contract, CS U Craiova. Vâlcea l-a avut săptămâna trecută în mână pe Florin Matache, însă a preferat împrumutul lui Laurenţiu Popescu, o decizie care nu pare deloc inspirată.
Tehnicianul de la Vâlcea, Jerry Gane, a fost cel care l-a convins pe Mihai Dina să i să alăture la Vâlcea. ”Dina este un atacant cu experienţă, care are goluri multe la Liga I, cred că ne va ajuta mult. A fost încântat de proiectul nostru şi sunt convins că va rămâne. În privinţa lui Laurenţiu Popescu, a fost o situaţie de forţă majoră, nu este exclus ca el să revină la noi, dacă cei de la Craiova vor găsi să ia un portar. Vom mai aştepta câteva zile, să vedem ce se va decide la Craiova în privinţa lui, eu sper să revină. Mai căutăm un mijlocaş central şi un fundaş central, jucători cu experienţă”, a anunţat antrenorul echipei vâlcene, Jerry Gane.
CSM i-a mai adus în această vară pe portarul Vlad Muţiu (împrumut Dinamo), dar şi pe jucătorii de câmp Sorin Buşu (fundaş stânga, FCM Baia Mare), Daniel Cocină (atacant, Pandurii II), Ionuţ Neag (fundaş central, Gaz Metan), Alexandru David (fundaş dreapta, Petrolul), Adrian Cârstea (mijlocaş central, Podari) şi Florian Pârvu (mijlocaş central, Turnu Măgurele). Alături de echipă se antrenează şi Florin Costea, care ar putea rămâne doar în cazul în care nu-şi găseşte angajament în străinătate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...