Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Pandurii s-a impus cu 2-0 în testul de la Vâlcea

Într-un meci amical disputat sâmbătă, în Zăvoi, Pandurii Târgu Jiu s-a impus cu scorul de 2-0 în disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Golurile echipei gorjene au fost marcate rapid, de către Pârcălabu în minutul 4 şi Hora în minutul 18. Pentru trupa lui Petre Grigoraş, testul de la Vâlcea a fost ultimul înainte de startul Ligii I. ”Nu a fost un joc prea reuşit, dar e o victorie care ne pregăteşte pentru săptămâna viitoare, când întâlnim o echipă de cu totul alt calibru, CS U Craiova, cea mai iubită echipă din zonă. Începutul de campionat include adversari extrem de redutabili, gândul nostru este să începem cu dreptul, este foarte important, după o perioadă în care s-au pierdut foarte mulţi jucători. Nu este uşor să schimbi 7-8 jucători importanţi, dar cei care au venit au experienţă şi valoare, singurul impediment e că nu sunt 100% din punct de vedere fizic”, a spus Petre Grigoraş.
În schimb, CSM este la al doilea test şi antrenorul Ionel Gane caută încă să formeze un lot competitiv. La Vâlcea a evoluat pentru o repriză şi Florin Costea (FOTO: site CSM), care se antrenează cu alb-albaştrii încă de la reunire. Originar din Rm. Vâlcea, atacantul îşi caută în continuare un contract în străinătate, iar în cazul în care nu îşi va găsi, ar putea rămâne să joace până în iarnă la CSM.
”Pentru noi a fost un meci destul de bun. Sunt multe lucruri bune care le-am făcut, ne lipseşte prospeţimea fizică, e clar că suferim şi la ultimul pas şi la finalizare. Este clar că vom mai renunţa la unii jucători, de săptămâna viitoare vom face pregătire doar cu cei care rămân şi mai încercăm să aducem 2-3 jucători cu experienţă, pe care i-am contactat. Cu Florin Costea am avut o discuţie clară, el încearcă să îşi găsească o echipă în străinătate, dar dacă nu îşi găseşte, va rămâne aici până în iarnă, să ne ajutăm reciproc”, a afirmat şi Jerry Gane, antrenorul vâlcenilor.

CSM Rm. Vâlcea: L. Popescu - Al. David, Iordache, Cucui, Dumitraşcu - Vasile, Fl. Pârvu, Konyeha, R. Georgescu - B. Geantă, Fl. Costea. Au mai jucat: Muţiu, Samson, Neag, Bratu, Buşu, Alexe, O. Mihai, Cocină, Drăghici, Sanda, M. Ion, A. Marin, Ceapă.

Pandurii Tg. Jiu: Stanca - Unguruşan, Vasiljevic, Bunoza, Acsinte - Răuţă, Voiculeţ, Pârcălabu, D. Nistor, Herea - Hora. Au mai jucat: Lazăr, Piţian, Pleaşcă, Grecu, Moussa, Ortega, Vl. Munteanu, Trifu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...