Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Neag şi Cocină, ultimele noutăţi la Vâlcea

Daniel Cocină şi Ionuţ Neag (FOTO) s-au alăturat lotului pregătit de Jerry Gane la CSM Râmnicu Vâlcea.

Aşa cum v-a obişnuit, site-ul nostru vă oferă în premieră cele mai proaspete noutăţi de la singura reprezentantă a Olteniei în Liga a II-a, CSM Râmnicu Vâlcea.
Astfel, încă doi jucători noi au fost azi prezenţi la antrenamentul echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Aceştia sunt atacantul Daniel Cocină (21 ani) şi fundaşul central Ionuţ Neag (22 ani). Daniel Cocină a jucat sezonul trecut la U Cluj şi Pandurii II, în timp ce Ionuţ Neag a evoluat la Gaz Metan Mediaş. ”Am adus mulţi jucători tineri, care au calitate. Mai căutăm un mijlocaş central şi un vârf, ambii jucători cu experienţă”, a anunţat antrenorul echipei vâlcene, Jerry Gane.
CSM i-a mai adus în această vară pe portarii L. Popescu (împrumut CS U Craiova) şi Muţiu (împrumut Dinamo), dar şi pe jucătorii de câmp Sorin Buşu (Baia Mare), Alexandru David (Petrolul), Adrian Cârstea (Podari) şi Florian Pârvu (Turnu Măgurele). Totuşi, transferul portarului Laurenţiu Popescu este deocamdată sub semnul întrebării, după ce Craiova nu a mai reuşit aducerea lui Drăghia şi ia în calcul revenirea tânărului goalkeeper.
Alături de echipa vâlceană se antrenează şi Florin Costea, care ar putea rămâne doar în cazul nefericit pentru el în care nu-şi găseşte angajament în Liga I sau străinătate. În plus, la echipă mai sunt mulţi jucători în probe, Jerry Gane urmând să ia o decizie în privinţa lor după testul de mâine, cu Pandurii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

15.07.2016 - 17:41valcean:numai jucatori tineri si de la echipe inferioare. obiectivul va fi iar evitarea retrogradarii. nu se justifica prin performanta suma de bani de la primarie

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...