Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Portarul Laurenţiu Popescu, împrumutat de CS U Craiova la Vâlcea

Portarul Iulian Laurenţiu Popescu (19 ani) a ajuns ieri la Vâlcea, unde a fost cedat sub formă de împrumut, pentru un an, de către CS U Craiova.

Născut la Filiaşi, produs al Şcolii de Fotbal „Gică Popescu“, Laurenţiu Popescu a făcut pasul la CS U Craiova în 2014 şi are selecţii la reprezentativele de juniori ale României. În sezonul trecut, a debutat pentru CS U Craiova în Liga I, unde a acumulat şapte meciuri. Astfel, cum la CSM a mai fost împrumutat şi Vlad Muţiu (Dinamo), tehnicianul Vâlcii, Jerry Gane, a optat ca pentru postul de portar să joace cu un junior Under 19, iar tratativele cu Florin Matache au fost sistate.
Managerul clubului vâlcean, Lucian Munteanu, a anunţat că, din lotul din sezonul trecut, şi-au prelungit contractele toţi seniorii rămaşi până acum la pregătire, anume Samson, Cucui, Pârvulescu, Vasile, C. Stoica. ”B. Geantă va semna şi el zilele următoare şi mai rămâne de văzut situaţia lui Luduşan, căruia i-am dat acordul să se pregătească cu Târgu Mureş. Dacă nu vom ajunge la un acord cu ASA, juniorul Andrei Luduşan revine la noi. Mai căutăm un fundaş central şi un atacant”, a anunţat Lucian Munteanu.
Pe lângă portarii L. Popescu şi Muţiu, au mai venit la Vâlcea Sorin Buşu (Baia Mare), Alexandru David (Petrolul), Adrian Cârstea (Podari) şi Florian Pârvu (Turnu Măgurele) Alături de echipă se antrenează şi doi atacanţi de calibru, Florin Costea şi Costin Curelea, care ar putea rămâne doar în cazul nefericit pentru ei în care nu-şi găsesc angajamente în Liga I sau străinătate. În plus, la echipa din Zăvoi mai sunt în probe mai mulţi jucători, antrenorul Jerry Gane urmând să ia o decizie după testul de sâmbătă, cu Pandurii Târgu Jiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...