Sport

Fotbal, Liga a III-a

Şirineasa, la prima reunire în fotbalul profesionist

Nou promovată în Liga a III-a, CS Şirineasa (Vâlcea) s-a reunit ieri, la baza sportivă din localitate, fără noutăţi importante.

La primul an de Liga a III-a, campioana judeţului Vâlcea, se bazează pe fondurile primate de la Primăria Şirineasa, care va asigura partea de competiţie, iar salariile jucătorilor şi staff-ului vor fi susţinute de cei doi sponsori principali, Stema Grup şi Imoconstruct.
Din lotul care a reuşit promovarea, va rămâne scheletul echipei, jucătorii care au evoluat majoritatea meciurilor. Atacantul Grigore Ceapă este singurul sub semnuul întrebării, acesta se antrenează cu CSM, dar, dacă nu va fi oprit la formaţia de Liga a II-a, va continua la Şirineasa. Unul dintre jucătorii cu experienţă, mijlocaşul Octavian Marinescu s-a operat recent la menisc şi va rata pregătirea de vară.
La reunirea echipei pregătită de Octavian Iordache s-au prezentat şi câţiva juniori noi: Voicilă (Flacăra), Bloţu (Cernişoara), Aldescu, Bold, Urucu (Băbeni) şi G. Neacşu (CS U II).
Antrenorul principal Octavian Iordache încearcă să îşi mărească şi staff-ul şi astfel Robert Tufişi ar putea fi antrenor cu portarii, dar va continua în paralel şi la CSM. În privinţa plecărilor din lot, este clar că Şirineasa se va despărţi de minim 5-6 jucători care au evoluat puţin în sezonul trecut, sau care au servicii care nu le permit să vină zilnic la antrenamente.
Şirineasa va disputa primul amical, vineri, 15 iulie (ora 10.30), pe teren propriu, cu Juventus Bucureşti, partida la care mai sunt aşteptaţi doi juniori de la Slatina, recomandaţi de Dan Oprescu.
Miercuri, 20 iulie (ora 18.00), tot la stadionul din Şirineasa, trupa lui Tavi Iordache va întâlni conjudeţeana CSM Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...