Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Tomozei, o lună pe tuşă

Fundaşul dreapta al echipei CSM Rm. Vâlcea, Marius Tomozei va fi indisponibil circa o lună, după ce s-a accidentat în ultimul amical al alb-albaştrilor, la Slatina, cu FC Olt. „Am fost la doctorul de la Dinamo, Liviu Bătineanu, am o ruptură fibrilară şi o pubalgie mai veche. Două săptămâni am repaus total, apoi o săptămână voi face recuperare, sper ca într-o lună să fiu din nou pe teren. Am ghinion, trebuie să stau o lună după ce am făcut o pregătire foarte bună. Sper ca echipa să fie unită şi să facem o treabă bună” a spus Tomozei.
Pentru noul tehnician al CSM-ului, Constantin Schumacher, care va debuta mâine la Piteşti pe banca alb-albaştrilor, jocul cu FC Argeş se anunţă unul infernal. În condiţiile unui lot şi aşa foarte subţire, pentru că patronul Rufă nu are bani de adus jucători, au venit accidentările lui Tomozei, Gogoşoiu, Văduva şi Vizitiu, care în mod cert vor lipsi mâine, în timp ce căpitanul Fl.Pârvu este şi el incert.
Iată cum va arăta echipa probabilă a CSM-ului în partida de mâine: Toma-Eremia, Plecanciuc, I.Popescu, Vătăjelu-Neagoe, Daouda, Nicolae -Vasile, NKongue, Traore.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...