Inedit

Facilităţi importante oferite de Ştrandul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea

Din 10 iulie, vizitatorii au acces gratuit la internet wireless pus la dispoziţie de primărie şi intrarea complet gratuită după ora 18.00

În urma şedinţei de luni, 11 iulie, desfăşurată la Primăria Râmnicului, noul edil Mircia Gutău a iniţiat o hotărâre care prevede accesul gratuit pentru toată lumea, în fiecare zi din întregul sezon estival, după ora 18.00.

Primarul Mircia Gutău a dispus ”initierea unei hotarari de Consiliu Local in baza careia accesul la Strandul Ostroveni sa fie gratuit dupa ora 18.00 pentru toate categoriile de vizitatori”, ceea ce inseamna ca o astfel de masura nu se va putea aplica decat dupa cea mai apropiata sedinta de Consiliu Local (probabil in 27 - 28.07.2016).

Duminică, 10 iulie, Baza de Agrement Ostroveni din sudul Râmnicului a fost vizitată de peste 6.000 de persoane.
Ştrandul a fost redeschis sâmbătă, 2 iulie, publicul având acces în acest sezon doar în două bazine cu apă dulce şi unul de apă sărată, celălalt fiind închis din cauza lucrărilor de modernizare prin fonduri europene.
Tarifele de acces, în intervalul orar 8.00 – 18.00, sunt de 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copiii cu vârsta între 5 şi 14 ani.
Copiii mai mici de 5 ani şi pensionarii au accesul complet gratuit. Şezlongurile şi umbrelele pot fi închiriate cu câte 10 lei/zi.

Wi-Fi gratuit şi webcam la Ştrandul Ostroveni din Rm. Vâlcea

Începând de duminică, 10 iulie, vizitatorii Ştrandului Ostroveni au la dispoziţie o reţea wireless gratuită, prin intermediul căreia să navigheze pe Internet, să rămână în contact cu prietenii pe reţelele de socializare sau să răspundă mesajelor importante.
Totodată, cei încă nedecişi dacă să meargă sau nu la baza de agrement pot surprinde de acasă atmosfera de pe plajă şi din bazine printr-o cameră web care transmite live pe pagina de internet a Primăriei municipiului (www.primariavl.ro).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...