Sport

Cantonament reuşit pentru olteni

CS U Craiova a terminat săptămâna trecută cantonamentul din Austria cu o victorie, 3-2 cu Slovan Liberec (Cehia)

Cehii au dominat prima repriză şi au deschis scorul în minutul 14, prin Bartl, care a profitat de gafa lui Vătăjelu şi l-a evitat cu o scăriţă pe Calancea. Egalarea a venit imediat după pauză, graţie unui autogol, după o centrare a lui Băluţă. Apoi, Andrei Ivan a înscris în minutul 77, după o acţiune personală şi o combinaţie cu Nuno Rocha. Slovan a egalat în minutul 82, dar mijlocaşul Drăghici a adus victoria Ştiinţei în minutul 88, cu un şut în vinclu de la 20 de metri.
Acesta a fost ultimul meci de verificare al oltenilor în cantonamentul tirolez, în precedentele partide înregistrând rezultatele: 1-2 cu Teuta Durres, 0-0 cu Red Bull Salzburg, 2-0 cu Zenit Sankt Petersburg şi 3-0 cu Worgl (formaţie austriacă de amatori). Egalul cu Red Bull şi victoriile cu Zenit şi Liberec rămân rezultate de referinţă pentru alb-albaştri. “A fost greu în cantonament, ca în orice perioadă de pregătire, dar o să fie bine pentru noi în campionat. Gigi Mulţescu a venit cu metode noi de antrenament şi ne-am pregătit foarte, foarte bine. Din punct de vedere fizic suntem ok. Ne-am mişcat foarte bine şi în amicale, jucăm un fotbal foarte bun, ofensiv. E mult mai bine, îmi place mult noul stil, jucăm mai direct spre poartă şi punem presiune mare pe adversari. Am învins pe Zenit, am remizat cu Salzburg, sunt rezultate bune şi asta spune multe despre noi”, a declarat mijlocaşul Alexandru Mateiu.
Gigi Mulţescu a anunţat că, în proporţie de 90 la sută, echipa de bază din meciul cu Liberec va fi şi cea pe care o va folosi în prima etapă a campionatului, peste două săptămâni.
CS U Craiova: Calancea (60 Popescu) – Briceag, Popov (82 Ciocoteală), Acka (70 Hreniuc), Vătăjelu (70 Dumitraş) – Băluţă (65 Manea), Zlatinski (82 Petre), Screciu (70 Mateiu), Bancu (70 Surugiu) – Măzărache (60 Nuno Rocha), Ivan (82 Drăghici).

Rambe, aproape de Craiova

CS Universitatea Craiova este foarte aproape de a-l transfera pe atacantul din Insulele Capului Verde, Ramilton Jorge Santos do Rosário sau „Rambe”. În vârstă de 26 de ani, Rambe are 1,87 metri şi a bifat 5 selecţii în naţionala Insulelor Capului Verde, unde este coechiper cu alţi doi jucători ai Craiovei, Nuno Rocha şi Kay. Rambe a participat şi la Cupa Africii 2013 şi a evoluat la echipe din liga secundă din Portugalia pentru Pinhalnovense, Belenenses, Setubal, Braga B. Anul trecut, Rambe a jucat la Farense, pentru care a marcat 7 goluri în 30 de partide.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...