Sport

Patru transferuri pentru gorjeni

Pandurii Târgu Jiu a perfectat până acum patru transferuri şi pare să se regrupeze bine după problemele financiare întâmpinate în această vară

Până acum, Pandurii a anunţat transferul a patru jucători: Armiche Ortega (Barakaldo), Claudiu Voiculeţ (foto, Tg. Mureş), Ovidiu Herea (Xanthi) şi Christian Obodo (Chiajna). Ultimul pare să fie cea mai bună mutare de până acum. Christian Obodo (32 ani) a venit fără sumă de transfer de la Chiajna, unde impresionase în returul sezonului trecut. Cu 10 ani de experienţă în Serie A, mijlocaşul defensiv a fost atras la Pandurii de obiectivul important şi de prezenţa în Europa League. Nigerianul care a trecut în carieră pe la Fiorentina, Udinese sau Lecce va câştiga doar 6.000 de euro pe lună la Tg. Jiu.
Antrenorul Petre Grigoraş speră ca lotul să fie completat în zilele următoare. “Zilele următoare vor mai veni nişte jucători, sper să se acomodeze repede în jocul nostru. Trebuie să mai vină un fundaş central neapărat, un atacant neapărat. Ne vom întâlni cu toţii la Târgu Jiu marţi şi sunt convins că lucrurile vor decurge normal. Cu Hora, deocamdată nu este nimic sigur. Normal că îşi doreşte să plece la mai bine, este un jucător excelent. Cred că şi clubul îşi doreşte, pentru a rotunji bugetul”, a spus Petre Grigoraş.
Pandurii Târgu Jiu a susţinut în cantonament patru jocuri amicale şi este neînvinsă în meciurile de verificare: 0-0 cu NK Osijek – prima ligă din Croaţia, 1-1 cu Dinamo Zagreb – campioana Croaţiei şi au învins cu scorul de 4-2 campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad şi cu 2-1 pe Volyn Lutsk (Ucraina).
Gorjenii au revenit în ţară şi, după câteva zile libere, şi-au reluat antrenamentele de marţi, la Târgu Jiu. Ultimul test este programat sâmbătă, la Vâlcea, cu CSM.

Bunoza rămâne în atenţia Stelei

Narcis Răducan spune însă că sunt şanse destul de mici ca fundaşul bosniac să ajungă la Steaua, deoarece Gigi Becali nu ar fi dispus să satisfacă pretenţiile financiare ale Pandurilor. “Cei de la Steaua nu îl pot lua pe Bunoza dacă nu plătesc. Şi, din ce am văzut, strategia lor de transferuri anul acesta nu este de a plăti sume importante. Bunoza fiind important, şi preţul lui este pe măsură. Aşteptăm oferta pentru el, altfel nu este de vânzare”, a declarat Narcis Răducan. Gordan Bunoza are 28 de ani, este bosniac, are 1.96 metri şi de-a lungul carierei a mai jucat la Austria Lustenau Amateure, Hrvatski Dragovoljac, Karlovac, Wisła Kraków, Pescara şi Dinamo.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...