Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Buşu a ajuns şi el în Zăvoi

Fundaşul stânga Sorin Buşu (26 ani) s-a alăturat şi el de luni lotului echipei CSM Râmnicu Vâlcea.

Sorin Buşu este cea de-a patra noutate din lotul vâlcenilor, după fundaşul dreapta Alexandru David (Petrolul), mijlocaşul central Adrian Cârstea (Podari) şi portarul Vlad Muţiu (Dinamo II). În cariera sa, Buşu a mai evoluat la U Craiova, Turnu Severin, Petrolul, Chindia şi Caransebeş, iar în acest an a jucat la Baia Mare.
Cei patru jucători nou veniţi vor fi păstraţi probabil în lot, fiind aduşi la cererea lui Gane, iar Muţiu şi Cârstea au avantajul că sunt juniori. În plus, mai sunt în probe mai mulţi jucători, precum Pârvu (Turnu Măgurele), Alexe (FC Argeş), Ceapă (Şirineasa), Marinaş (Horezu) şi Konyeha, dar şi juniorii împrumutaţi, precum Voicilă, Mihai, Preda sau A. Marin. Rămâne de văzut care dintre ei va fi oprit, cele mai mari şanse avându-le Pârvu şi Ceapă.
Cu siguranţă, campania de transferuri va continua la Vâlcea. Managerul Lucian Munteanu şi antrenorul Jerry Gane caută încă un portar, un fundaş central şi un atacant.

Costea şi Curelea se pregătesc în Zăvoi

Alături de echipă se antrenează şi doi atacanţi de calibru, Florin Costea şi Costin Curelea, dar şansele ca vreunul dintre ei să rămână în Zăvoi sunt destul mici. ”Ei pot rămâne doar în cazul în care nu îşi vor găsi altceva în Liga I sau în străinătate. Nu se va pune problema banilor la ei, ci doar să aibă meciuri în picioare până la iarnă”, a spus antrenorul Jerry Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...