Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Florin Matache, aproape de revenirea la Vâlcea!

Curelea şi Ferfelea discută şi ei cu Jerry Gane posibilitatea de a veni la CSM

Portarul Florin Matache (34 ani) este aproape de a reveni la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pentru care a mai evoluat în perioada 2012-2014, când alb-albaştrii erau antrenaţi de Claudiu Niculescu.

Aşa cum v-a obişnuit, site-ul nostru vă oferă în exclusivitate cele mai interesante ştiri din sportul vâlcean. Astăzi, ştirea în premieră o constituie discuţiile avansate dintre CSM şi portarul Matache.
După ce a evoluat ultimii doi ani la Concordia Chiajna, Florin Matache ia în calcul o revenire în Zăvoi şi a ajuns la un acord de principiu cu managerul Lucian Munteanu. ”Mi-a plăcut mult la Vâlcea, aş reveni dacă se doreşte un obiectiv important. La Vâlcea sunt posibilităţi, este un oraş potent, unde se pot realiza lucruri frumoase. Acum, totul depinde de cei de la Vâlcea”, a spus Florin Matache.
Portarul a ajuns la un consens cu conducerea CSM-ului şi ar putea ajunge luni la Vâlcea pentru a se alătura echipei pregătite de Jerry Gane. Craioveanul pregăteşte şi el câteva surprize şi speră să îi convingă pe foştii săi elevi, Viorel Ferfelea şi Costin Curelea, să îl urmeze la CSM. Tratativele cu câţiva jucători cu nume par un semn că, după un an şi jumătate de low cost, sponsorul principal ar fi dispus să investească din nou, pentru a crea o echipă bună.
Patronul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dan Niţu, spunea într-un interviu acordat recent pentru site-ul nostru că Florin Matache este unul dintre cei mai buni jucători pe care i-a avut la club. ”Nasser Menassel şi Florin Matache au fost cei mai buni fotbalişti care au trecut pe la Vâlcea de când sunt eu în fotbal. Făceau diferenţa pe teren şi oricare dintre ei doi putea câştiga un meci”, a declarat Dan Niţu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...