Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Muţiu şi David, în pregătiri cu CSM

Portarul Vlad Muţiu (21 ani) a ajuns ieri la Vâlcea şi a început pregătirile sub comanda lui Jerry Gane.

Sunt şanse mari ca Vlad Muţiu să semneze zilele viitoare un contract cu CSM Râmnicu Vâlcea. În sezonul trecut, portarul a apărat la Dinamo II şi Tărlungeni, dar are la activ şi un meci în Liga I.
”Muţiu se antrenează cu noi, el este sub contract cu Dinamo, poate veni numai sub formă de împrumut. Avem referinţe bune despre el, plus că este încă junior”, a spus tehnicianul Jerry Gane. În iarnă, Vâlcea l-a mai împrumutat de la Dinamo pe Kevin Trabalka, care s-a accidentat grav în perioada de pregătire şi nu a apucat să joace pentru alb-albaştri. În Zăvoi a ajuns şi fundaşul de bandă dreapta Alexandru David (25 ani), pe care Jerry Gane l-a avut ca elev sezonul trecut la Petrolul Ploieşti. Jucătorul este sub contract cu FC Braşov.
Mâine, CSM va disputa primul test al verii, cu Juventus, ocazie pentru Gane să îi vadă şi pe vâlcenii care s-au pregătit toată săptămâna în Zăvoi: Florian Pârvu (Turnu Măgurele), Grigore Ceapă (Şirineasa) şi Cosmin Marinaş (Flacăra Horezu), dar şi pe atacantul Godwin Onyeha. Cel mai probabil, azi va ajunge la Vâlcea şi un atacant.
Jerry Gane are la antrenamente trei atacanţi de calibru, pe Florin Costea, Mihai Costea şi Costin Curelea, însă, nu se pune problema ca vreunul să rămână, cota lor fiind una importantă. ”Au venit doar să se pregătească din punct de vedere fizic, Mihai Costea are echipa cu care a promovat în Dubai, Florin Costea se antrenează de mult timp cu Vâlcea. Costin Curelea a venit să facă antrenamentele cu mine”, a anunţat Jerry Gane.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...