Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Petra Blazek, pentru doi ani la HCM Rm.Vâlcea

HCM Râmnicu Vâlcea a anunţat azi un nou transfer, cel al portarului Petra Blazek.

Componentă a naţionalei Austriei, portarul în vârstă de 29 de ani a iscălit un contract valabil pe 2 ani. Ultimul club la care a activat Petra Blazek este Molde HK (Norvegia). Vâlcea a mai adus o stranieră care sezonul trecut a evoluat la Molde, pe tunisianca Khouildi, cele două fiind recunoscute pentru faptul că au o relaţie. Formată de Hypo Viena, Blazek a jucat opt sezoane consecutive cu reprezentanta Austriei în Liga Campionilor şi a disputat finala sezonului 2007/2008. De asemenea, în urmă cu trei ani, austriaca a pus umărul la câştigarea Cupei Cupelor. După experienţa de la Hypo, Petra Blazek a mai evoluat câte un an la Mios Biganos (Franţa) şi MTK Budapesta (Ungaria).
HCM le-a mai transferat în această pauză competiţională pe Elaine Barbosa (pivot, 24 ani, Nykøbing), Nicoleta Safta (pivot, 21 ani, Sebeş), Maria Gavrilă (centru, 21 ani, Craiova) şi tunisianca Ines Khouildi (inter stâng, 31 ani, Molde).
Şi lista plecărilor de la Vâlcea este una lungă şi le cuprinde pe rusoaica Daria Ilina, Manuela Manda, Janina Luca (însărcinată), Cristina Sîntămărean (Bistriţa) şi Clara Vădineanu (Roman).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...