Administraţie

Fonduri de la Guvern pentru refacerea infrastructurii locale afectate de inundaţii

Guvernul a aprobat, în şedinţa din data de 6.07.2016, alocarea sumei de 201,423 milioane lei pentru efectuarea unor lucrări de refacere a infrastructurii locale afectate de precipitaţiile din perioada mai-iunie 2016. Judeţul Vâlcea a primit cea mai mare sumă alocată, respectiv 39 milioane lei.
La nivelul judeţului Vâlcea, fondurile solicitate au vizat obiective ale infrastructurii locale de pe raza a 28 de localităţi afectate în perioada menţionată, impunându-se de urgenţă efectuarea unor lucrări de refacere a drumurilor, podurilor, punţilor pietonale, a canalelor pentru scurgerea apelor pluviale, a rigolelor, precum şi a reţelelor de alimentare cu apă distruse în urma precipitaţiilor abundente înregistrate pe raza judeţului Vâlcea.
În urma pagubelor estimate în baza evaluărilor realizate de către autorităţile administraţiei publice locale, de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea şi de către cei ai Instituţiei Prefectului - judeţul Vâlcea, cele mai mari sume de bani au fost aprobate pentru localităţile Vaideeni - 6.982 mii lei, Budeşti - 3.837 mii lei şi Scundu - 2.970 mii lei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...