Politică

PNL pierde posturi de viceprimar pe bandă rulantă în Vâlcea

După consfinţirea majorităţii PSD-ALDE-PER la Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea, numărul localităţilor în care liberalii şi-au impus, prin votul alegătorilor, candidaţii la funcţia de primar, dar îl pierd pe cel de viceprimar, creşte cu fiecare şedinţă de constituire a consiliilor locale. Primul şi cel mai răsunător caz s-a înregistrat la Galicea, comună condusă timp de trei mandate consecutive de cuplul PNL Ion Năfliu (primar) – Florea Udrea (viceprimar). Săptămâna trecută, noua majoritate trimisă în legislativul local l-a desemnat prin vot pe tânărul pesedist Florin Mărăcine în funcţia de viceprimar.
Situaţie similară şi la Câineni, comună în care a câştigat un nou mandat de primar, al treilea consecutiv, Ion Nicolae (PNL). 5 consilieri PSD, ajutaţi de unul de la PPU-SL, l-au votat în funcţia de viceprimar pe Florian Manea, de la PSD, în defavoarea preferatului lui Nicolae, Achim Trocariu (PNL).
În Goleşti, în funcţia de primar a fost ales Dumitru Ropină (PNL), în timp ce viceprimar a fost desemnat de membrii CL Adrian Mitrache (ALDE), situaţie similară cu a conducerii Primăriei Ocnele Mari (Mihai Pătru de la PNL primar, Remus Sasu de la ALDE viceprimar).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...