Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm. Vâlcea

CSM, start de foc în Trivale

Înaintea startului în noul sezon al Ligii a II-a, şefii CSM Rm. Vâlcea au organizat o conferinţă de presă, în care l-au prezentat pe tehnicianul Constantin Schumacher, dar şi pe cei trei noi veniţi.
CSM debutează în noul sezon sâmbătă, pe terenul secund din Trivale, contra FC Argeş. În urmă cu o lună au ieşit scântei la amicalul dintre cele două adversare de sâmbătă, testul fiind atunci întrerupt în urma unor incidente, vâlceanul Tomozei având o intrare dură, în urma căruia a fost lovit de mai mulţi piteşteni. Sâmbătă, însă, Marius Tomozei va absenta, acesta suferind o ruptură microfibrilară care îl va ţine pe tuşă circa o lună.
Noul tehnician al vâlcenilor, Constantin Schumacher mizează însă pe omogenitatea grupului creat de Alin Artimon, sub conducerea căruia alb-albaştrii au avut evoluţii foarte bune în finalul sezonului trecut, dar şi în amicalele din această vară. „Este important să începem bine, jucătorii au deja 10 săptămâni de pregătire, sper ca debutul să fie de bun augur şi să câştigăm. Obiectivul este locurile 1-7 şi este unul corect, realizabil. Jucătorii sunt tineri, trebuie să dea totul pe teren, să arate că CSM nu este o echipă de coada clasamentului. Ei trebuie să înţeleagă înţeleagă că prin evoluţiile lor pot creşte valoric, trebuie să confirme asta pe teren, să demonstreze că CSM nu mai este o echipă de pluton. Eu sunt venit de 10 zile, am încercat să îmi pun în practică cât de cât ideile mele. Nu e diferenţă mare între echipele din Liga a II-a, CSM are echipă tânără care joacă împreună de 2-3 ani, trebuie ca echipă să ajungă cât mai sus sau jucătorii să facă pasul spre Liga I. Se poate să plec peste o zi, o lună sau un an, dar sper să las ceva pozitiv în urmă. Contractul meu cu CSM este făcut astfel încât cineva dacă nu îi convine ceva, poate să termine înţelegerea ” a spus Schumacher.

Primăria cere rezultate

Reprezentatul Primăriei în conducerea CSM-ului, directorul executiv George Pirnea susţine că susţinerea autorităţilor este condiţionată de obţinerea unor rezultate pozitive. „Vrem să construim o echipă care în maxim 2-3 ani să promoveze, până atunci trebuie să asigurăm o bază materială necesare primei ligi. Suntem aproape gata cu agentul termic de la CE, au mai apărut şi alţi investitori, vom aduce tabelă, suntem discuţii avansate şi cu nocturna şi rămâne să rezolvăm şi încălzirea terenului. Dacă această echipă poate promova din primul an,vă garantez că o vom face. Dacă însă pentru al treilea an ne luptăm pentru evitarea retrogradării, asta nu e performanţă, există posibilitatea să plecăm de la echipă. Situaţia financiară este însă grea, ca peste tot, dar trebuie să o depăşim, continuăm discuţiile şi cu Consiliul Judeţean, dar noi încercăm să facem totul să atrgaem publicul, intrarea este din nou gratuită” a declarat Pirnea.

Campanie de achiziţii săracă

În această vară, CSM a legitimat doar trei jucători noi, pe Prodan (Viitorul Bucureşti), Toma şi A.Neagoe, ambii de la Farul. Nou-venit de la Farul, mijlocaşul Andrei Neagoe speră să confirme la Rm. Vâlcea. „Preşedintele de la Farul nu avea ce să îmi reproşeze pe plan fotbalistic, aveam banii neprimiţi de 4 luni, am căzut de acord ca să plec, am venit la Vâlcea ca să joc. Trebuie să arătăm tuturor că avem valoare, să lăsăm rezultatele să vorbească” a spus Neagoe. Portarul Marius Toma speră să impresioneze şi el între buturile alb-albaştrilor. „Am găsit o echipă ambiţioasă, antrenorul tânăr, obiectivul este realizabil. Am venit să muncesc, să apăr bine şi să plec mai departe, nu să pierd timpul. Sunt echipe care nu şi-au luat banii de patru luni, fără prime, nu este o problemă faptul că la Vâlcea se întârzie două săptămâni” a declarat şi Toma.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...