Eveniment

Artiştii Teatrului “Anton Pann”, laureaţi la încă două festivaluri pe final de stagiune

Iulia Antonie, desemnată Cea mai bună actriţă la Mono Akt 2016 Kosovo, piesa “Eşti un animal, Viskovitz” - cel mai bun spectacol, Mădălina Ciotea – cea mai bună actriţă, Irina Moscu – premiul publicului pentru scenografie, la Baia Mare

Teatrul “Anton Pann” Râmnicu Vâlcea a încheiat în forţă şi cu noi premii o stagiune teatrală 2015/2016 de excepţie, din acest punct de vedere. Sezonul propriu-zis, în faţa spectatorilor vâlceni, s-a încheiat sâmbătă seară, 4 iunie, cu reprezentaţia piesei “UBU REGE”, în regia lui Tudor Lucanu, spectacol ce a fost selecţionat pentru Festivalul de Teatru “PLEDEZ PENTRU TINE(RI)!” de la Piatra Neamţ.

Artiştii de la TAP au continuat reprezentaţiile întreaga lună iunie, după cele de la Caracal şi Constanţa, participările la Festivalul de Teatru Atelier de la Baia Mare (25 iunie, oraş care este în finala pentru Capitala Europeană a Culturii 2021) şi Festivalul de Monodramă Mono Akt 2016 Kosovo (localitatea Peja) aducându-le noi şi meritate distincţii. Piesa “Eşti un animal, Viskovitz!”, în regia aceluiaşi Tudor Lucanu, a luat Marele Premiu pentru Cel mai bun spectacol la Baia Mare, devenind astfel un adevărat “hit” teatral al stagiunii dat de TAP, Mădălina Ciotea a fost nominalizată pentru Cea mai bună actriţă, iar Irina Moscu a obţinut Premiul publicului pentru scenografie.

La Festivalul internaţional din Kosovo, Iulia Antonie a fost distinsă cu Premiul pentru Cea mai bună actriţă pentru rolul din piesa “MEDE(E)A” de Nina Mazur, un spectacol regizat de Bogdan Tudor Pelerin. Din 1 iulie, artiştii de la “Anton Pann” au intrat într-o binemeritată vacanţă, dar promit să înceapă la fel de viguros, în toamnă, noua stagiune pentru care sunt deja în pregătire alte două piese.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...