Sport

Pandurii, egală cu campioana Croaţiei

Pandurii Târgu Jiu a remizat sâmbătă, scor 1-1, în testul cu puternica Dinamo Zagreb, campioana Croaţiei, iar pe 5 iulie dă piept cu Steaua Roşie Belgrad

Aflată în cantonamentul din Slovenia, Pandurii Târgu Jiu a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat sâmbătă, contra campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb. Mrzljak a înscris singurul gol al gorjenilor, în minutul 38. Născut la Zagreb, Filip Mrzjlak a înscris împotriva echipei la care şi-a început de fapt cariera, el făcând junioratul la clubul croat şi evoluând acolo în sezonul 2011-2012. De remarcat faptul că marcatorul are depus memoriu la FRF, prin care cere plata salariilor restante şi ruperea contractului, precum mulţi dintre jucătorii vechi.
În partea a doua a meciului, antrenorul Petre Grigoraş a efectuat mai multe schimbări, dar jocul a fost în continuare echilibrat. Dinamo Zagreb a reuşit egalarea în ultimul minut de joc, prin Gojak. “Am întâlnit o echipă redutabilă şi, spre satisfacţia noastră, mai ales în prima repriză, când am avut o formulă de start apropiată de cea reală, am condus cu 1-0. Repriza a doua am avut şi schimbări, am introdus şi copii mai mulţi”, a comentat antrenorul gorjenilor, Petre Grigoraş. În primul meci amical din acest cantonament, Pandurii Târgu Jiu a remizat miercuri seară, scor 0-0, cu formaţia croată Osijek, la primul meci pe banca tehnică a Pandurilor pentru Petre Grigoraş de la revenirea la formaţia gorjeană. După acest joc de verificare, echipa antrenată de Petre Grigoraş va întâlni campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, meciul fiind programat marţi, 5 iulie. Ultimul test al oltenilor în Slovenia va fi cu ucrainenii de la Volyn Lutsk (vineri, 8 iulie).
Pandurii în jocul cu Dinamo Zagreb: Stanca – Unguruşan, Bunoza, Vasiljevic, Acsinte – Răuţă, Mrzljak, Vl. Munteanu - Trifu, Nistor, Hora. Au mai jucat: Lazăr, Negrilă, Pitian, Buleică, Pleaşcă, Grecu, Voiculeţ, I. David, Dănăricu, Pârcălabu, Predescu, Mărgărit.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...