Ultima Oră

Râmnicu Vâlcea:

Directorul OLTCHIM, Constantin Roibu a demisionat

Propunerea pentru demisie a venit din partea şefului OPSPI, Remus Vulpescu

După 21 de ani în care a ocupat funcţia de director al combinatului chimic Oltchim Râmnicu Vâlcea, Constantin Roibu a demisionat. Acesta a renunţat şi la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Oltchim.


Împreună cu Roibu au solicitat eliberarea din funcţii un număr de 15 directori şi contabilul-şef, printre care directorul general adjunct producţie şi investiţii, Nicolae Radu Olaru, şi directotul general adjunct financiar, Alin Smeu. Aceştia vor rămâne la dispoziţia companiei.

"Decizia de a demisiona din funcţiile de administrator şi director general a fost motivată pe următoarele elemente:

a) propunerea domnului Remus Vulpescu, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri de înlocuire a managementului de la Oltchim, ca o condiţie a asigurării capitalului de lucru pentru funcţionarea instalaţiilor societăţii şi acordarea salariilor curente către salariaţii societăţii;

b) lipsa de dialog şi colaborare între şeful Oficiului Perticipaţiilor Statului şi Privatizării în Inustrie şi managementul Oltchim, ceea ce a dus la blocarea oricărei iniţiative de finanţare a activităţii, având ca efect oprirea funcţionării instalaţiilor din cadrul societăţii", se arată într-un comunicat transmis de Oltchim Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...