Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Adrian Albinaru: Peste şase luni, voi juca din nou fotbal!

Directorul sportiv de la CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Albinaru, a povestit la reunire cum a văzut moartea cu ochii!
Operat la coloana cervicală în urmă cu o lună, directorul sportiv al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Adrian Albinaru (35 ani), a fost şi el prezent la reunire.
Albinaru a povestit cum numai printr-o minune a rămas în viaţă după accidentarea nefericită produsă în timp ce juca pentru Viitorul Dăeşti, în penultima etapă a Superligii Vâlcea, contra Coziei Călimăneşti, când a rămas inert pe gazon. ”Jucătorul care m-a lovit nu a făcut-o intenţionat, mai mult s-a ferit şi a ţinut cotul la nivelul capului. Eu m-am lovit de cotul lui, nu a avut forţă să îmi provoace mari leziuni, dar, poate, datorită faptului că am avut circa trei accidente cu maşina, cred că am fost mai sensibil şi s-a produs accidentarea. Operaţia la Bucureşti a decurs cu succes, mă simt foarte bine, timpul de recuperare este între 2-4 luni, am stat trei săptămâni în repaus total, acum stau cu un guler cervical toată această lună. Ca activitate fizică, mi s-a recomandat să o reiau după şase luni, voi juca din nou, dar pe un post care nu implică aşa multe contacte fizice, poate mijlocaş lateral. Doctorii de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni mi-au spus că, în cazuri similare cu al meu, 90% decedează la locul accidentului, 8% rămân cu sechele şi doar 2% se recuperează complet. Mă consider foarte norocos!”

Probleme la Spitalul Judeţean Vâlcea

Norocul lui Adrian Albinaru a fost că a ajuns rapid la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", după ce, la Spitalul Judeţean Vâlcea, a întâmpinat probleme. De altfel, în domeniul medical, Vâlcea este renumit ca având cei mai slabi doctori din ţară, inclusiv cluburile fiind nevoite să îşi trimită sportivii în alte judeţe, pentru orice leziune! ”Doctoriţa de la Urgenţe care m-a primit, Claudia Niţă, nu s-a ocupat corespunzător faţă de gravitatea cazului meu. Am aşteptat pe targă circa 30 minute ca să mă consulte, apoi, după ce m-a consultat doctorul neurolog Istrate, care mi-a recomandat să merg la Bucureşti, aceeaşi doctoriţă Niţă nu a vrut să îmi dea salvare decât pentru Sibiu sau Craiova, unde însă mergeam degeaba, că nu aveau aparatura necesară! Împreună cu soţia mea, cu conducerea clubului, cu cei care mi-au fost aproape, s-au găsit soluţii să merg cu elicopterul şi acolo a fost mai simplu, pentru că cei de la Bagdasar-Arseni au experienţă, se ocupă mereu de astfel de cazuri precum a meu”, a mai povestit Albinaru.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...