Sport

Fotbal,

CS Şirineasa, în premieră în Liga a III-a!

Campioana Vâlcii, CS Şirineasa, a pierdut azi returul de la Cetate, scor 1-3, dar a promovat în premieră în Liga a III-a!
După ce, săptămâna trecută, câştigase prima manşă a ”barajului” cu Tractorul, 4-1 pe teren propriu, Şirineasa (Vâlcea) a pierdut azi returul de la Cetate (Dolj), scor 1-3.
Atacantul pe care stă cu ochii şi CSM-ul, Grigore Ceapă, a deschis scorul pentru vâlceni chiar din primul minut al jocului, părând că înlătură emoţiile returului. Nu a fost aşa, iar oaspeţii au tremurat pentru promovare. Echipa lui Dorel Stoica a egalat până la pauză, prin Jilcu, în minutul 23. Tractorul a trecut în avantaj din minutul 65, când Boboescu a transformat un penalty şi apoi a reaprins lupta din minutul 77, după golul lui Dodoacă. Gazdele au mai avut o bară pe final şi puteau duce meciul în prelungiri! Vâlcenii au tremurat în ultimul sfert de oră, dar au rezistat şi au declanşat fiesta.
CS Şirineasa a câştigat ”barajul” cu Cetate, scor 5-4 la general, şi sărbătoreşte azi promovarea în premieră în Liga a III-a. O performanţă imensă reuşită de echipa pregătită de tânărul Octavian Iordache, pentru care toată lumea implicată, de la jucători, antrenori şi conducători, merită felicitări.
Vâlcea nu mai avea de cinci ani o echipă de Liga a III-a! Din sezonul viitor, o are, însă, pe CS Şirineasa!
Vom reveni cu ample amănunte şi declaraţii de la Şirineasa!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

25.06.2016 - 19:39george:Avusarati morcovul in fund daca aveam noi bani de liga3a nu promovati voi stati linistiti

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...