Sport

Transferuri spectaculoase la SCM Craiova

Având parte de stabilitate financiară, SCM Craiova reuşeşte în această vară o campanie interesantă de transferuri şi sezonul viitor este favorită pentru locul 2.
Craiova a dat lovitură după lovitură în această vară, având şi avantajul unui buget substanţial asigurat de Consiliul Local Craiova. În urmă cu o săptămână, Craiova a anunţat noile transferuri: Cristina Zamfir (Corona Braşov) şi Zeljka Nikolic (Ringkobing). Zilele trecute, echipa Primăriei Craiova a mai dat trei lovituri, cu căpitanul echipei naţionale, Valentina Ardean Elisei (ultima dată la Baia Mare), şi cu portarul ucrainean Iulia Dumanska (Baia Mare), care recent a primit cetăţenia română. ”Am ales să-mi continui parcursul bun de până acum în handbal la SCM Craiova. Această echipă va avea un cuvânt greu de spus sezonul următor şi sunt convinsă că vom obţine rezultate foarte bune împreună”, a susţinut Iulia Dumanska. În plus, Craiova a mai luat o străină, pe interul Jelena Markovic (Achenheim-Franţa), care a evoluat ani buni şi la Buducnost. În acest moment, din lotul lui HCM Baia Mare au mai rămas doar două handbaliste care nu au fost prezentate oficial la alte cluburi, Patricia Vizitiu şi Ionica Munteanu, care se află în discuţii cu HCM Râmnicu Vâlcea.
Deocamdată, SCM Craiova s-a despărţit de Gavrilă, Cioaric, Petrescu, Zivkovic şi Horobeţ. Situaţia băncii tehnice este una ciudată, cu doi antrenori sub contract, Simona Gogârlă şi Bogdan Burcea. Rămâne de văzut care dintre aceştia va coordona echipa.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...