Sport

Costel Gâlcă, favorit să preia Pandurii

Pandurii Târgiu Jiu îşi caută antrenor, după ce Edi Iordănescu a anunţat că nu mai continuă din cauza problemelor financiare ale clubului

Edi Iordănescu a anunţat public că nu mai continuă la Pandurii, club care anunţă un recul important faţă de sezonul precedent. Fiul selecţionerului ceruse plata a două din cele trei salarii restante către jucători şi începerea lucrărilor la un teren de antrenament, lucruri care nu s-au realizat. ”Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an şi jumătate, încununată cu o prezenţă europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiţi, pentru că am făcut performanţă împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu şi în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur aşteptau continuitate, cred totuşi că e decizia corectă. Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă, pe care am construit-o împreună cu Narcis şi factorii de decizie. Sunt un antrenor care se ghidează după principii şi cred că trebuie început un alt proiect în alte condiţii, cu alte obiective şi probabil cu alţi oameni implicaţi”, a declarat Iordănescu jr.
Primul tehnician contactat, Liviu Ciobotariu, a declinat oferta gorjenilor, preferând străinătatea. Narcis Răducan a intrat în negocieri cu Costel Gâlcă, care este liber de contrcat după ce s-a despărţit de Espanyol Barcelona. Tot cei de la Pandurii îi mai aveau pe lista scurtă pe Toni Conceicao sau Daniel Isăilă, cu care se va discuta dacă nu se va concretiza varianta Gâlcă.
Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a programat pentru perioada de pregătire din această vară un stagiu de pregătire în Slovenia, în perioada 22 iunie - 9 iulie, la Moravske Toplice (Hotel Vivat).
Pe lângă antrenorul Edi Iordănescu, Pandurii a pierdut deja o serie impresionantă de jucători: Mingote, Ropotan, Ciucur, Nicoară, Răduţ, Vasco, Antal sau Wellington, dar şi Săpunaru şi-au încheiat contractele cu Pandurii. Este posibil, în perioada următoare, ca şi alţi jucători din lotul pandurilor să plece, Ioan Hora fiind jucătorul cu cele mai mari şanse de a fi vândut în această vară. La capitolul noutăţi, Pandurii nu a bifat nimic, singura certitudine fiind revenirea lui Vali Munteanu, după împrumutul la Farul. ”Vom anunţa noul antrenor, pe care suporterii noştri îl vor susţine la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori şi jucători cu entuziasm şi dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi”, a anunţat preşedintele clubului gorjean, Narcis Răducan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...