Sport

Craiova, cantonată în Austria

CS U Craiova a ajuns luni în Austria, la Fugen, unde va sta 19 zile pentru cantonamentul de vară

Oltenii au parcurs distanţa Bucureşti-Munchen cu avionul, iar din capitala Bavariei au fost preluaţi de autocarul echipei. Echipa lui Gigi Mulţescu este cantonată la hotelul Kohlerhof, urmând a disputa şi câteva jocuri amicale, printre adversari fiind Zenit şi FC Salzburg. În lotul deplasat de Mulţescu la Fugen se află nu mai puţin de 11 juniori. Deocamdată, Acka, Nuno Rocha şi Kay nu s-au alăturat lotului, iar portarul Straton a fost lăsat acasă, după ce nu a acceptat rezilierea contractului.
Conducerea clubului din Bănie continuă epurările la nivelul lotului. În această vară, Craiova s-a despărţit de Costin Curelea, Viorel Ferfelea, dar şi de Achim şi Iliev, la final de contract. Atacantul Andrei Herghelegiu a ajuns la o înţelegere cu şefii oltenilor pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Herghelegiu a venit în urmă cu doi ani la Craiova, unde a evoluat în doar 44 de meciuri şi a marcat şapte goluri, două dintre ele chiar în ultimul joc cu Petrolul.
Portarul Cătălin Straton a avut şi el mai multe discuţii cu cei din conducere, dar nu a acceptat termenii propuşi de club şi astfel a refuzat rezilierea.
”Am cerut amicale tari, să ştim unde stăm, nu băgăm gunoiul sub preş. Mai vrem 4 jucători, ne mai trebuie un vârf, un mijlocaş de creaţie, un stoper”, a spus antrenorul Gigi Mulţescu.
Până acum, la capitolul achiziţii, CS U Craiova i-a adus pe Briceag, al cărui împrumut la Voluntari a expirat, precum şi pe portarul Calancea.

Lotul deplasat în Austria: Calancea, L. Popescu, A. Vlad (portari), Dumitraş, Briceag, Vătăjelu, Popov, Madson, Mateiu, Măzărache, Ivan, Bancu, Surugiu, Băluţă, Zlatinski, Petre, Ciocoteală, R. Bogdan, Screciu, Manea, Jurj, Hreniuc, Vlădoiu.


Discuţii cu investitori nemţi


Finanţatorul din Bănie, Mihai Rotaru, discută predarea pachetului de acţiuni de la CS U unor investitori germani, printre care se află şi Klaus Michael Kuhne. Neamţul, în vârstă de 79 de ani, ar avea o avere de 12,2 miliarde de dolari, conform Forbes, şi ar dori să-şi deschidă o fabrică

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...