Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Dragoş Geantă şi-a deschis un pub elegant

Portarul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Dragoş Geantă, îşi încearcă norocul şi în afaceri. Dragoş şi iubita sa, Laura, şi-au deschis recent un pub, pe care l-au intitulat ”Cheers Pub & Delivery” şi care se ocupă şi cu livrări la domiciliu. Cei doi au închiriat un spaţiu şi l-au transformat într-o locaţie elegantă. Noul pub este situat pe strada Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea, la parterul Blocului S15, vis-a-vis de Liceul Economic.
”În niciun caz nu renunţ la fotbal. Însă, de mult timp mi-am dorit să încerc o afacere, din fotbal trăieşti de pe azi pe mâine. Am încercat cu acest pub, să vedem cum va fi, acum e vacanţă şi am timp să mă ocup de el”, ne-a declarat Dragoş Geantă.

Portarul este la final de contract cu CSM Rm. Vâlcea şi este în recuperare după o ruptură musculară care l-a ţinut pe tuşă în jocurile de play-out. În actualul sezon, Dragoş Geantă are cinci meciuri pentru CSM Râmnicu Vâlcea, doar unul disputat în acest an, cel de la Jucu, 1-1 cu "U" Cluj, atunci când s-a şi accidentat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...