Sport

Handbal feminin, Oltchim

Oltchim, victorie cu Zajecar


Oltchim Rm. Vâlcea, a învins clar campioana Serbiei, Zajecar, scor 36-27 (21-13), într-o partidă amicală disputată marţi seară, la Turnu Severin. Vâlcencele au intrat la cabine la 21-13, în condiţiile în care danezul Jakob Vestergaard a făcut multe schimbări, dorind să-şi vadă toate jucătoarele la lucru. În partea secundă, Oltchim a redus turaţia şi Zajecar s-a apropiat la 5 goluri, moment în care roş-albastrele au apăsat din nou pe acceleraţie, marcând de cinci ori consecutiv şi câştigând cu 36-27. Pe foaia de joc s-a aflat şi Cristina Neagu, care n-a jucat însă. Pentru chimiste au marcat Curea 7, Bulatovic 6, Nechita 5, Barbosa 3, Manea 3, Brădeanu 3, Managarova 2, Meiroşu 2, Farcău 2, Stanca 2, Pineau 1.
”Sunt foarte optimistă, ne dorim mult să realizăm ce ne-am propus. Meciul cu Zajecar a fost bun pentru pregătire, cu bune şi rele, s-au făcut şi greşeli, în ansamblu este bine. Un plus vor aduce noile venite, important este să ne simţim bine între noi, sunt multe de pus la punct, nu e uşor să te omogenizezi. Ne afectează accidentarea lui Leynaud, dar în sport se pot întâmpla, celelalte vor suplini absenţa ei” a spus Aurelia Brădeanu.
Acesta a fost ultimul test înaintea debutului în noul sezon competiţional, care va avea loc duminică, la Rm. Vâlcea, cu începere de la ora 11:00, în faţa celor de la HCM Roman, într-un meci contând pentru prima etapă a Ligii Naţionale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...