Sport

Fotbal, Liga a II-a

Marius Staicu: Nu mi s-a dat şansa să joc mai mult pentru Mediaş

Marius Staicu (29 ani) face parte din valul de jucători care a fost nevoit zilele acestea să îşi rezilieze contractul cu Gaz Metan Mediaş, după promovarea sibienilor în Liga I.


Plecarea în iarnă de la Vâlcea la Mediaş nu i-a priit deloc timişoreanului, nici pe plan sportiv, dar nici financiar, ţinând cont de restanţele pe care le are de încasat de la Mediaş. ”Am discutat cu preşedintele clubului şi am ajuns la concluzia că mai bine plec de la Gaz, după promovare. Mediaşul dorea să mă împrumute la o echipă de Liga a II-a, pentru că nu intru în planurile domnului Pustai. Am decis că, pentru mine, mai bine este să plec liber. Am venit la Mediaş cu entuziasm şi am plecat dezamăgit. Mă bucur că l-am cunoscut pe Leo Grozavu, pentru mine este un antrenor foarte bun, care a comunicat şi a fost corect cu toată lumea. Mi-am trecut în CV o promovare, chiar dacă am jucat doar în patru meciuri. Sper să îmi primesc banii pe care îi mai am de încasat şi pentru care am muncit. Urez echipei multă baftă în Liga I”, a spus vârful, care a devenit liber de contract. Deşi a avut o primă parte de sezon excelentă la Vâlcea, cu 14 goluri marcate, Marius Staicu a insistat în iarnă să plece, până l-a determinat pe managerul Lucian Munteanu să îi dea actele de jucător liber. Atitudinea lui Staicu l-a dezamăgit pe fostul antrenor de la CSM, Alexandru Pelici, cel care a insistat pentru aducerea vârfului şi i-a resuscitat cariera.

Altfel, Marius Staicu regretă că nu i s-au dat mai deloc şanse la Mediaş, deşi ajunsese acolo din postura de golgheter al seriei. ”Am marcat 14 goluri în acest sezon de Liga a II-a la Vâlcea şi puteam şi mai multe dacă jucam şi la Gaz Metan în mai multe jocuri. Păcat că nu mi s-a dat şansa să joc mai mult şi să marchez pentru această echipă. Am rămas cu un mare semn de întrebare, după ce am venit de la Vâlcea ca golgheter, iar cei de la Mediaş nu m-au jucat mai deloc. Asta mă roade cel mai tare, dar şi faptul că nimeni nu îmi spunea nimic”. Prima ofertă a şi venit pentru atacant, de acasă, de la CSS Reşiţa, echipă ca şi promovată în Liga a III-a.

Ajuns în iarnă la Mediaş, Marius Staicu a prins doar 108 minute în patru meciuri pentru Gaz Metan. În prima parte a sezonului, Marius Staicu a jucat pentru CSM Râmnicu Vâlcea în 17 meciuri şi a reuşit 14 goluri.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

22.06.2016 - 02:53Flavius1:Mai mukt ca sigur ca staicu nu va mai veni l valcea..

22.06.2016 - 02:51Mitta5:Nu cred ca Luca poate sa il aduca inapoi pe Staicu.

Pt ca atunci cand a plecat la medias a plecat cu restante si nu crec ca staicu mai are incredere in el. Si de ce sa vina la Valcea? Are 2 echipe in oras la Timisoara. Are loc acolo asigurat. Dc sa vinala

Noi?

22.06.2016 - 02:49Ais7:Staicu gol staicu gol staicu gool

Nu stiu de ce cei de la medias la luat daca nu prea la bagat sa joace ...numai la noi in romania se face asa ceva.. Sa iei un jucator de la locul 1 si cel mai bun marcator si sa il ti pe banca.. Nu voi intekege asta niciodata...

22.06.2016 - 02:48Nim2:Ar trebui adus inapoi Staicu daca este liber de contract

Pagina 1 din 1 (4 comentarii din 4)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...