Sport

Fotbal, internaţional

Laurenţiu Brănescu va fi împrumutat de Juventus la Dinamo

Portarul Laurenţiu Brănescu (22 de ani) de la Juventus Torino, va ajunge sub formă de împrumut, la Dinamo Bucureşti! Mutarea este doar o chestiune de zile. ”Tratativele cu Dinamo sunt avansate, suntem la detalii. Pentru mine, important este să joc!”, ne-a spus portarul originar din Rm. Vâlcea.


Acesta mai are trei ani de contract cu formaţia din Torino, iar italienii nu sunt dispuşi să-l cedeze definitiv. Fostul internaţional de tineret a fost împrumutat în ultimele sezoane de Juventus la câteva echipe din Serie B, dar şi în primele ligi din Ungaria şi Cipru. Anul trecut a jucat pentru Omonia Nicosia.

Brănescu a făcut pasul în fotbalul profesionist la Vâlcea, după care Juventus l-a achiziţionat, în 2011, pentru 400.000 de euro. CSM Râmnicu Vâlcea mai are trecute în contractul de vânzare, întocmit în perioada lui Cătălin Rufă, şi anumite bonusuri din partea italienilor. Debutul lui Brănescu în Serie A va aduce în contul vâlcenilor 200.000 de euro, cinci meciuri în Serie A pentru portarul român vor însemna încă 300.000 de euro pentru CSM Râmnicu Vâlcea, iar dacă Brănescu va fi convocat la Naţionala României de trei ori, Juventus va mai plăti 150.000 de euro!

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...