Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

Marius Tomozei: Mă gândesc să revin la Vâlcea!

Fundaşul de bandă Marius Tomozei (25 ani) şi-a reziliat azi contractul cu echipa de Liga I, FC Botoşani, devenind jucător liber de contract. Plecat în iarnă de la Vâlcea la Botoşani, Tomozei şi-a făcut debutul la Liga I, însă a evoluat pentru moldoveni doar în două partide.


”M-am simţit bine la Botoşani, doar că am jucat prea puţin, am ajuns la un acord amiabil pentru reziliere. Îmi doresc să joc mai mult şi să demonstrez că am valoare pentru Liga I. Le doresc multă baftă celor de la Botoşani. Am discuţii cu 2-3 echipe din primul eşalon, iar dacă nu se vor concretiza, mă gândesc să revin la Vâlcea, deja am discutat cu managerul Lucian Munteanu”, a spus Tomi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

21.06.2016 - 16:54marius:Ajutorul financiar mai consistent trebuie la handbal doar vorbim de liga 1. La fotbal liga2 sau 3 e manusa pentru oras. Si daca prin absurd ar fi intrat in liga 1, mai mult de 2000 de spectatori nu vin.

A trecut vremea fotbalului.

Pentru romani handbalul se pliaza mai bine, mai ales intr-un oras cu mare traditie in acest sport

16.06.2016 - 07:46George:Tomi lasa vrajeala cu ofertele valoarea ta e de liga2a,Firtulescu la fel si multi altii din lotul Valcii

15.06.2016 - 15:30Valcean:D-le PRIMAR va rugam insistent ca atata timp cat este MUNTEANU manager la echipa numai bagati bani in fotbal

Pagina 1 din 1 (3 comentarii din 3)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...