Inedit

Inedit

Mădălina Mitu: Drumul meu a luat o altă cale, spre America!

Mădălina Mitu (25 ani) se mută peste câteve zile în SUA, alături de fratele său, dar speră ca proiectele sale începute la Râmnicu Vâlcea, să continue.

După ce, timp de cinci ani, s-a ocupat de evenimentele de modă, Mădălina a cochetat şi cu actoria, apărând în câteva episoade din serialul Trăsniţi în NATO. Frumoasa vâlceancă este pasionată de sport şi nu se dă înapoi de la box sau echitaţie, dar urmează şi cursuri de master în managementul afacerilor.

”Mă simt împăcată sufleteşte, am adus zâmbetul pe buzele multor persoane”

La doar 25 de ani, Mădălina are cu ce se mândri din plin. ”În toată această perioadă, mi-am dat seama de anumite lucruri. În ţara mea, am muncit foarte mult, deşi în poze părea totul roz, a fost oboseală, stres mare şi o responsabilitate enormă. Timp de 5 ani am avut un business pe care l-am făcut, înainte de toate, cu sufletul şi din plăcere, o afacere care m-a maturizat, am cunoscut multe persoane. La rândul meu, am învăţat fetele să fie mândre de ele, să se respecte şi sa ajungă cineva în viaţă. Au fost şi fete care m-au dezamăgit, dar şi fete de care mă simt foarte mândră...Mă simt împăcată sufleteşte, fericită că am făcut atâtea lucruri şi am adus zâmbetul pe buzele multor persoane, fericirea de care aveau nevoie. În toţi aceşti ani, am învăţat să fiu o persoană cu coloană vertebrală, care m-a făcut să fiu sigură pe mine. În sfârşit, mi-am dat seama că tu te poţi sacrifica pentru alţii, dar nimeni pentru tine” explică tânăra.

”Ce mi-am dorit să realizez în ţara mea, nu a venit încă momentul, sau poate destinul meu nu e aici”

Mădălina Mitu spune că încă nu a venit momentul să îşi vadă împlinite visele în România, dar nu va renunţa la luptă. ”Îmi doresc ca proiectul ”Munceşte, dăruieşte şi ajută” să continue, să ajutăm cât mai multă lume săracă, bolnavă, sper din suflet ca oamenii să realizeze că fericirea constă în lucrurile mărunte şi în zâmbetul celor care au mare nevoie de ei. Îmi doresc sa fiu puternică, sănătoasa şi liniştită. Ce mi-am dorit să realizez aici, în ţara mea, se pare că nu a venit încă momentul, ori poate destinul meu nu este aici. Drumul meu a luat o altă cale, cea spre America, acolo am planuri mari, important este să mă pot adapta, pentru că, deşi pare uşor, pentru mine este o schimbare radicală, sunt la vârsta la care trebuia să mă gândesc la întemeierea unei familii. Indiferent ce se va întâmpla, eu vreau ca lumea de aici să se schimbe, să devenim mai buni şi să înţelegem că noi ne facem viaţa mai frumoasă. În momentul de faţă, sunt dezamăgită de guvern şi de preşedintele nostru, mă aşteptam ca, în sfârşit, el sa facă o schimbare pentru ţara noastră, ca noi tinerii să nu mai fim nevoiţi să plecăm departe de familie, prieteni, într-un cuvânt, de cei dragi...”

Mădălina a fost reporter de serviciu la meciurile de la Liga Prieteniei Vâlcea şi nu va da uitării pasiunea ei pentru sport şi alimentaţie sănătoasă. ”În America îmi doresc să duc o viaţă sănătoasă, să-mi fac timp pentru sport, vreau să încerc tot ce este nou, mai ales ca voi merge într-un oraş, unde se practică mult sport nautic şi să am o alimentaţie bio, sper sa reuşesc pentru ca acolo sunt multe tentaţii”. Liga Prieteniei a reuşit însă să coopteze în locul Mădălinei o altă jurnalistă frumoasă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

17.06.2016 - 23:05Kristian Di Vogli:Drum bun Mada si noroc in ceea ce ti-ai propus! Sa ne auzim cu bine!

15.06.2016 - 15:18Claudia:Unde este libertatea exprimării? D-le Georgescu, de ce ati sters comentariile?

15.06.2016 - 10:52Alin Iordache :Drum bun om frumos păcat ca tara şi oraşul pierde un om ca tine

15.06.2016 - 10:48Bogdan Popescu:E un exemplu de femeie care a facut mult bine, te admir si te apreciez, iti doresc drum bun si multa fericire!

Pagina 1 din 1 (4 comentarii din 4)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...