Economic

RAAN a intrat în faliment

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au dat marţi, 14 iunie, verdictul în ceea ce priveşte soarta Regiei Autonome pentru Activităţi Nucleare din Drobeta Turnu Severin (RAAN). Regia a intrat în procedura de faliment.


Prin respingerea apelului ca nefondat, formulat de RAAN, rămâne definitivă hotărârea Tribunalului Mehedinţi, prin care a fost declarat falimentul acestei regii.
Autorităţile statului au reuşit, la începutul lunii februarie a.c., in extremis, suspendarea temporară a lichidării Regiei Autonome de Activităţi Nucleare (RAAN), după ce Tribunalul Mehedinţi a decis în data de 28 ianuarie ca aceasta să intre în faliment. Victoria a venit după ce Primăria municipiului Drobeta Turnu Severin şi Serviciul Public de Alimentare cu Energie Termică au intervenit în instanţă, regia, prin Termocentrala de la Halânga, alimentând cu energie termică oraşul.
Tribunalul Mehedinţi a declarat în data de 28 ianuarie falimentul RAAN, unitate deţinută de stat prin Ministerul Energiei şi aflată în insolvenţă din 2013.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...