Actualitate

Investiţie în pericol: Demisii în masă la Faurecia

Cea mai importantă investiţie privată realizată în ultimii ani în judeţul Vâlcea, secţia de producţie a companiei Faurecia, construită în parcul industrial Budeşti, riscă să aibă un impact minim asupra pieţei muncii din zonă.

În afară de faptul că secţia nu a reuşit să găsească numărul de personal necesar pentru derularea procesului de producţie în 3 schimburi, aproximativ 200 de persoane şi-au depus demisia de la fabrica din Budeşti, ca urmare a condiţiilor aspre de muncă la care au fost supuse.


”Am plecat pentru că am negociat pe un salariu minium pe economie, plus bonuri de masă, pentru un program de opt ore. La ce salarii sunt în zonă, am zis că este bine. Ne-am pomenit cu toţii trecuţi pe ture de 12 ore şi fără bani în plus, cu bonuri de masă date prin surprindere şi nu am mai suportat. Încercaţi să staţi 12 ore în picioare lângă o maşină de cusut, trăgând la maşină fară o greşeală. E infernal. Sunt 150 de oameni care şi-au dat demisia înaintea mea”, s-a plâns Florentina Ionescu, una dintre persoanele care au demisionat de la fabrica inaugurată în primăvara acestui an.

Seria de demisii în lanţ de la Faurecia pune şi mai mult în pericol nivelul de trai al locuitorilor din Vâlcea, în contextul în care cele mai multe firme menţinute sub umbrela autorităţilor de stat au intrat în insolvenţă, iar nivelul anemic al investiţiilor transformă Vâlcea în cel mai slab dezvoltat judeţ al regiunii Sud-Vest Oltenia,

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.06.2016 - 17:45alex:P.s 112 cel mai apelat nr de la faurecia,salvarea si.a facut abonament la faurecia

16.06.2016 - 17:43alex:Din punctul meu de vedere cea mai mare problema e cu acesti supervizori...care au fost pupincuristi de cand s.au angajat si dupa ceva timp i.au pus supervizori si si.au luat aere de sefi...si.au mai adus si prietenipe care ia pus gap leaderi si daca nu se ia supervizorii de operatori ii pune pe gap leaderi..eu am fost gap leader si numai rezistam sa vad supervitorul sau p unii gap leaderi cu se iau de operatori fara motiv...supervizorii cer sa se fara cat mai multe huse chiar cu riscul sa iasa proaste (important e sa isi ia ei primele de productie)iar de partea cealalte cei de la calitate spuneau sa le faca perfecte chiar daca o sa le faca mai incet...si cine credeti k puca la mijloc?operatorul normal ,cel care ia si cel mai mic salariu..cum este posibil sa ma intrebe o fosta colega cand are supervizorul pauza k sa poata sa se dupa si ea la wc...cum este posibil daca gresesti o husa ,sa vina supervizorul sa iti spuna k daca mai gresesti o husa te trimite acasa

16.06.2016 - 17:26azztec:Este normal ca jigodiile care I-au bani PE spinatea altora sa comenteze in favoare faurecia jegosi anonimi dar nu va aduceti aminte ca de pasti ati luat bonuri in valoare de milioane iar noi angajatii nu am primit nici macar un leu in plus asta nu spuneti jegosi burtosi CE sunteti comunistii dracu oameni ca voi la conducere feasts s-a dus dracu romania

16.06.2016 - 15:13anonim:V-au oferit locuri de munca acolo in sărăcia aia îngrozitoare si comentati aiurea..normal ca daca nu iti vezi de treaba si nu iti indeplinesti obiectivul este penalizat. V-ati imvatat niste lenesi care au lucrat toata viata lor vânzători la taraba..ar fi trebuit sa le pupati tălpile celor care v-a oferit o sansa la vechime si pensie pa batranete...rusine !!

16.06.2016 - 13:13angajat:Dar de zilele de Duminică de ce nu specifică nimeni? De faptul ca orele suplimentare nu sunt obligatorii dar dacă nu rămâi suplimentar sau nu vi sambata, duminică te ameninţă ca nu vei avea concediu si ala doar o săptămână-doua in august? Pe noi inclusiv directorul ne-a ameninţat ca daca nu rămânem nu va fi stocul de huse iar el nu va semna concediile! NU este vina noastră că ei nu sunt in stare sa ţină oamenii vechi, se bazează pe copii care vor termina scoala anul acesta! Şi unii supervizori ne tratează ca pe animale,cu cât te vede că ai obraz şi nu ii comentezi cu atât trage de tine mai mult!

Pagina 5 din 11 (5 comentarii din 52)

 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...