Sport

Fotbal, Liga a II-a, CSM Rm.Vâlcea

”Este important să începem cu dreptul la Piteşti”

Fundaşul stânga Bogdan Vătăjelu speră să aibă evoluţii bune în noul sezon şi să facă pasul spre Liga I


Internaţionalul de juniori al CSM Rm. Vâlcea, Bogdan Vătăjelu speră ca echipa sa să debuteze în noul sezon cu un rezultat pozitiv sâmbătă, în jocul de la Piteşti, cu FC Argeş. „Este important să câştigăm, să începem cu dreptul, altfel ne va fi greu, dar eu sper să iasă bine. Faţă de sezonul trecut, cred că suntem o echipă mai închegată, avem cel puţin un an de când jucăm împreună. Am stat în prima etapă, suntem odihniţi, trebuie să facem un joc bun la Piteşti. Sper să avem şi puţină baftă, anul trecut am avut multe ghinioane, trebuie să scăpăm de ele. Din ce am înţeles, obiectivul este locurile 1-6, sper să îl putem îndeplini”.
Vâlceanul recunoaşte că echipa este afectată de plecarea fostului tehnician, Alin Artimon. „Este adevărat că ne-a afectat puţin plecarea domnului Artimon, dar asta este situaţia, trebuie să trecem peste, la o echipă de fotbal apar mereu schimbări. Din ce am văzut în această săptămână, şi noul tehnician, Schumacher este un antrenor foarte bun. Este tânăr, a jucat la un nivel înalt, este exact ce ne trebuie nouă, care suntem o echipă foarte tânără, sper ca el să aibă rezultate bune şi să rămână cât mai mult timp aici”.
Deţinut în copropietate de CSM şi Steaua, Vătăjelu are 19 ani şi speră să facă cât mai curând pasul spre primul eşalon. „Ca orice jucător, îmi doresc să fac cât mai curând pasul spre Liga I, eu mă simt pregătit. Este important acum să joc bine, să îmi fac datoria la CSM, iar anul viitor, sau poate chiar la iarnă, poate va veni şi un transfer. Mi-ar plăcea să revin la Steaua, dar ştiu că este foarte greu. Deocamdată, eu nu ştiu de nicio ofertă pentru mine, dacă au fost ceva discuţii, au fost cu patronul”.
Fundaşul stânga spune că nu l-a suprins victoria Damilei din prima etapă, cu FCM Tg.Mureş. „Cred că au făcut multe transferuri bune, s-au întărit şi au făcut şi o pregătire bună, aşa că nu este nicio surpriză că au bătut pe FCM Tg.Mureş. Mă bucur pentru Damila, noi suntem prieteni cu jucătorii de acolo, nu există nicio rivalitate, vom fi duşmani doar la meciul direct”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...