Politică

Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a dizolvat organizaţia PNL Craiova

Acelaşi for a invalidat mandatul de consilier local al lui Pavel Badea, candidatul partidului la funcţia de primar al Craiovei

Surse liberale au declarat că mai multe organizaţii locale ale PNL din judeţ care au obţinut la alegerile locale sub 15% au fost dizolvate.
Tot vineri seara, Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj a decis ca Ştefan Stoica, fost deputat PDL în perioada 2012-2014, să preia conducerea PNL Craiova.Ştefan Stoica şi-a încheiat mandatul de deputat în 2014 după ce a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate, decizie confirmată de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie printr-o decizie definitivă.
Mandatul lui Pavel Badea a fost invalidat de către Comitetul Judeţean Executiv al PNL Dolj după ce mai mulţi membri au părăsit şedinţa.

Organizaţii locale, dizolvate şi la Vâlcea

Surse liberale au declarat că şi la Vâlcea organizaţiile locale ale PNL care au obţinut la alegerile locale rezultate sub aşteptări vor fi dizolvate. Prima organizaţie dizolvată a fost cea de la Voineasa, care a pierdut funcţia de primar, dar şi majoritatea în consiliul local.


De altfel, liberalii se pregătesc de marea confruntare internă, după ce se vor finaliza toate negocierile din teritoriu pentru majorităţile în consiliile judeţene şi locale. Se aşteaptă finalul acestor negocieri, iar pe urmă va fi accelerat procesul de fuziune în teritoriu.
În cazul organizaţiilor care se opun unei fuziuni paşnice se va impune balotajul de la centru. Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor efectua vizite în teritoriu pentru a stinge eventualele focuri.
Principalul criteriu luat în considerare la împărţirea funcţiilor între liderii fostului PDL şi cei ai fostului PNL va fi rezultatul alegerilor locale. În funcţie de câţi primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali a scos fiecare partid, se va face departajarea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...