Sport

Craiova, reunită în Bănie

Oltenii s-au reunit luni, în Bănie, când au început pregătirile pentru noul sezon

CS U Craiova va aborda sezonul viitor cu un nou manager şi un alt staff tehnic, după numirile lui Marcel Popescu în funcţia de preşedinte al clubului şi a lui Gheorghe Mulţescu pe banca tehnică a echipei.
CS U a început să oficializeze despărţirile şi primul plecat a fost managerul Felix Grigore, cel care a condus clubul de la înfiinţarea lui. La capitolul jucători, oltenii au parafat deja patru plecări.
Astfel, fundaşii Valentin Iliev şi Sebastian Achim sunt la final de contract şi au fost anunţaţi că nu se vor înnoi înţelegerile. Căpitan în multe meciuri, Valentin Iliev a bifat în tricoul Craiovei 20 de jocuri, a marcat un gol şi a dat două pase decisive. La rândul său, S. Achim a înregistrat 26 de jocuri la CS Universitatea. Alţi doi jucători care au plecat sunt mijlocaşul Viorel Ferfelea şi Costin Curelea, ambii fiind protejaţi până acum de contractele-beton întocmite în iarna anului în care s-a realizat promovarea. Vor mai urma şi alte plecări, după ce se vor reuşi însă transferurile dorite. Colaboratorii lui Gigi Mulţescu la Craiova vor fi: Daniel Timofte, antrenor secund, Cătălin Mulţescu, antrenor cu portarii şi Ion Colonel, preparator fizic. Fostul preparator fizic, Cornel Blejan, Victor Naicu, Daniel Mogoşanu şi fostul antrenor cu portarii, Silviu Lung, vor rămâne în cadrul clubului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...