Sport

Tratative amânate pentru săptămâna viitoare

CSM a intrat în vacanţă, iar de săptămâna viitoare conducerea va începe negocierile cu jucătorii aflaţi la final de contract, dar şi cu antrenorul Adi Dulcea

Formaţia sprijinită de Primărie şi SC Damila SA, CSM Râmnicu Vâlcea, a intrat în vacanţa de vară, una care se anunţă destul de scurtă, dacă noul sezon va începe pe 30 iulie.
Managerul clubului, Lucian Munteanu, a amânat discuţiile cu jucătorii până la clarificarea unui buget care va fi stabilit după discuţiile dintre reprezentanţii Damila şi noul primar, Mircia Gutău. ”Deocamdată, să fiu instalat şi să văd ce buget este la Primărie. Nu pot să afirm nimic de fotbal, până nu văd actele”, a spus noul primar. Lucian Munteanu anunţă că, de săptămâna viitoare, va discuta cu jucătorii. ”Avem o săptămână de linişte, apoi de săptămâna următoare, începem discuţiile cu jucătorii cărora dorim să le prelungim contractele. Joi am avut banchetul cu întreaga echipă, apoi s-a intrat în vacanţă, încă nu am stabilit data reunirii” a spus Lucian Munteanu.
Este deja certă despărţirea de Fildan şi Trabalka, iar Dâlbea nu doreşte nici el să continue. ”Dâlbea vrea să fie lângă familie, are un copil mic, este de înţeles. Noi am fost foarte mulţumiţi de Dâlbea, şi el a fost încântat de colaborarea cu noi, dar el aşteaptă promovarea lui Hermannstadt, apoi să meargă acolo. În rest, nu ne-a mai anunţat niciun jucător că ar vrea să plece. Toţi juniorii noştri sunt sub contract, plus jucătorii împrumutaţi, care revin la reunirea echipei, precum Marin, Preda, Dozescu, Voicilă şi Sporea”.


Lista jucătorilor aflaţi la final de contract este lungă şi cuprinde pe D. Geantă, B. Geantă, Al. Ionescu, I. Stoica, Samson, Firţulescu, Iordache, Neagoe, Vasile, Voinea sau C. Stoica, urmând să li se propună prelungirea celor care au evoluat mai mult. Rămâne de clarificat şi situaţia băncii tehnice, condusă în play-out de Adrian Dulcea. Managerul Munteanu a avut discuţii de principiu cu Dulcea, însă, deocamdată, nu s-a semnat nimic. Un impediment în prelungirea acordului cu Adi Dulcea îl reprezintă faptul că tehnicianul are doar licenţa B, iar directivele FRF cer ca pe bancă să fie doar antrenori cu licenţa Pro.

Pârvu, chemat la reunire

Mijlocaşul central Robert Pârvu (25 ani) va fi chemat la reunirea echipei CSM Rm. Vâlcea. În a doua parte a sezonului trecut, Pârvu a jucat în Liga a III-a, la Turris Tr. Măgurele, sub comanda lui Dan Oprescu. ”Pârvu va fi chemat la reunirea echipei. Este singurul vâlcean căruia nu i-am dat până acum nicio şansă. Merită şi el această şansă, îl voi chema la reunire, să vedem la ce nivel este, apoi antrenorul va decide dacă va fi păstrat”, a spus managerul Lucian Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...