Administraţie

Râmnicu Vâlcea:

Romeo Rădulescu îi cere lui Ponta să sprijine Oltchimul

Consilierul PDL Vâlcea, Romeo Rădulescu a declarat azi că prioritatea actualului Guvern trebuie să fie în acest moment salvarea Oltchim

Romeo Rădulescu a făcut un apel către premierul Victor Ponta de a trata cu maximă seriozitate această problemă a combinatului chimic.

„Având în vedere că Oltchim realizează 65% din producţia industrială a judeţului Vâlcea, exportă 80% din producţie, are în total 3400 de salariaţi, dar sunt vizate şi alte 7000 de locuri de muncă din societăţi care asigură energia, utilităţile, materiile prime din judeţele Vâlcea şi Argeş şi care depind de funcţionarea acestui mare agent economic îi adresez un apel primului ministru Victor Ponta de a trata cu maximă seriozitate această problemă.Păstrarea locurilor de muncă, dar şi privatizarea eficientă a acestei societăţi ar trebui să fie priorităţi ale actualului premier, mai ales că trecem printr-o perioadă de criză economică”, a declarat alesul local PDL.

Romeo Rădulescu susţine că este la curent cu problema Oltchimului având în vedere că în calitate de fost primar al municipiului a făcut numeroase demersuri pentru ca Oltchim să poată funcţiona.

„Problema socială, care rezultă din această situaţie, este gravă, salariaţii nu şi-au primit drepturile salariale şi este inexplicabil de ce ministerul de resort nu respectă o decizie luată deja. Mă alătur şi eu salariaţilor Oltchim şi fac un apel actualei guvernări să îşi îndrepte atenţia spre această problemă şi să adopte măsurile necesare salvării uneia dintre cele mai importante societăţi româneşti”, a concluzionat consilierul local Romeo Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...