Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Nicoleta Safta revine la Vâlcea!

Pivotul Nicoleta Safta (21 ani) a semnat cu HCM Râmnicu Vâlcea, fiind primul transfer al verii pentru echipa pregătită de Constantin Ştefan.

Vâlceană get beget, Nicoleta Safta a fost crescută la junioarele Chimiei, sub bagheta Nicoletei Lazăr, actuala antrenoare cu portarii de la HCM. În anul 2012, pivotul a fost legitimat de Oltchim, la care a debutat în Liga Naţională şi Liga Campionilor. A urmat apoi un împrumut la Cluj şi după desfiinţarea Olthimului, deşi a avut ofertă clară de la HCM, a ales să meargă la Brăila. În sezonul precedent, pivotul a evoluat la retrogradata Alba Sebeş.

Deşi a fost dorită de mai multe cluburi, handbalista a ales să revină acasă, la Vâlcea şi a iscălit cu HCM. Pe postul de pivot, după plecarea Dariei llina şi Manuelei Manda, Nicoleta Safta ea se va bate pentru titularizare cu Flori Craiu.

Managerul clubului vâlcean, Marian Joiţa şi antrenorul Constantin Ştefan au în continuare discuţii pentru completarea lotului. Pe lista de transferuri mai sunt jucătoare din campionatul intern, dar şi din străinătate. Reunirea echipei vâlcene se va produce undeva în jurul datei de 14 iulie, iar cantonamentul se va efectua la Rm.Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...