Ultima Oră

Rădulescu – preşedinte CJ Vâlcea, Buşu – vicepreşedinte, PER invitat la negocieri pentru majorităţi solide

PSD a bătut palma cu ALDE pentru alcătuirea unei majorităţi în Consiliul Judeţean Vâlcea, în urma întâlnirii de luni, 13 iunie, dintre liderii judeţeni ai celor două formaţiuni

După câteva declaraţii mai înţepătoare, în a doua jumătate a săptămânii trecute, ambii preşedinţi de filiale, Constantin Rădulescu, respectiv Dumitru Lovin, au lăsat orgoliile deoparte şi s-au aşezat civilizat la masa discuţiilor. Soluţia de principiu asupra căreia s-a convenit este Constantin Rădulescu - preşedintele Consiliului Judeţean, iar Adrian Buşu unul dintre vicepreşedinţi. Propunerea a fost comunicată conducerilor centrale ale celor două formaţiuni pentru validare.
Negocierile pentru al doilea post de vicepreşedinte vor continua în funcţie şi de disponibilitatea PER şi a lui Mircia Gutău de a participa la majorităţi solide atât la nivel de judeţ, cât şi în Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. De asemenea, PER poate fi cooptată în această majoritate în aproape toate celelalte oraşe din judeţ şi în celelalte comune în care candidaţii săi au acces în legislativele locale.


Dumitru Lovin, copreşedintele ALDE Vâlcea, ne-a confirmat înţelegerea de principiu la care au ajuns cei doi lideri politici. “Este adevărat că am ajuns la o înţelegere de principiu cu PSD. Vom face alianţă cu PSD, urmând să-l susţinem pe Costi Rădulescu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. În următoarea perioadă, vom avea alte întâlniri în care vom pune la punct detaliile acestei alianţe”, ne-a declarat co-preşedintele Dumitru Lovin.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

15.06.2016 - 23:11nicu sandală:Mult respect domnule Vasii. Mi-a plăcut campania pe care o faceţi şi de aceea vă invit alături de distinsa doamnă Irina Râpan, să-mi sugeţi ********. Pe Irina o ******** şi în gură, căci e ciochistă.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...