Sport

Handbal feminin, HCM Rm.Vâlcea

Daria Ilina a renunţat la handbal şi lucrează în imobiliare!

Pivotul rus Daria Ilina (28 ani) a renunţat la cariera de handbalistă şi a început un nouă carieră, lucrând în Spania, în industria imobiliară!

Până să ajungă la Vâlcea, în 2014, rusoaica a evoluat în Spania timp de cinci ani, la Santander şi Leon. După doi ani petrecuţi la HCM Râmnicu Vâlcea, Daria Irina spune că a venit timpul unei schimbări radicale.


”M-am adaptat la HCM foarte repede, mi-a plăcut mult la Vâlcea. Îmi plac oamenii care ne-au sprijinit pe parcursul acestor doi ani şi sunt foarte recunoscătoare faţă de toată lumea. Dar, trebuie să mă gândesc la viitorul meu şi mi-am dorit să mă întorc în Spania. Mi s-a ivit o bună ocazie de a lucra, m-am angajat în imobiliare, cu două săptămâni în urmă. Vând case şi apartamente, este foarte diferit, dar îmi place”, a spus frumoasa rusoaică. Conducerea clubului vâlcean a insistat ca pivotul să continue la HCM, dar jucătoarea, care a marcat 111 goluri în sezonul trecut, şi-a menţinut decizia de a abandona sportul.

Dacă şi-ar fi continuat cariera în handbal, Daria ar fi rămas la HCM. ”Sezonul 2015-2016 a fost complicat, deoarece aveam un lot restrâns şi nu avem posibilitatea de a face schimbări. Dar noi am făcut tot posibilul pentru a intra în primele opt echipe. Am pierdut şansa de a fi mult mai sus în clasament, meritam. Dacă continuam să joc, aş fi rămas în Vâlcea, sunt foarte mândră de această echipă. Eu ţin legătura cu fetele şi prietenii mei de la HCM. Sper că o să vin să vizitez echipa”, a mai declarat Daria.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

15.06.2016 - 18:51gica:Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ai noroc in viata,pentru ca o meriti din plin.

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...