Sport

Fotbal, Liga I, CS U Craiova

Gigi Mulţescu: Obiectivul este unul din primele trei locuri în campionat şi un trofeu, Cupa României sau Cupa Ligii

Craiova l-a adus pe Gigi Mulţescu pe banca tehnică, pentru a forţa în sezonul viitor câştigarea unui trofeu.
Antrenorul de 64 de ani a dezvăluit, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, ce obiective are în sezonul viitor, dar şi ce mişcări va face Craiova pe piaţa transferurilor.
”Sunt nişte condiţii pe care noi le-am acceptat, pentru că stimulează performanţa. Salariile sunt la limita normalului pentru România, dar există bonusuri de performanţă. E mai mult de 10.000 de euro pentru mine şi tot staff-ul meu. E vorba că se vrea performanţă, e foame de rezultate la Craiova. De 20 şi ceva de ani nu s-a mai câştigat un trofeu. Sunt mulţi ani pentru o zonă cum e Craiova. Obiectivul este un trofeu - Cupa sau Cupa Ligii - şi unul dintre primele trei locuri. Nu discutăm. Această echipă nu e de play-out, ci de play-off”, a declarat Mulţescu la Digisport.

La capitolul transferuri, noul antrenor al Craiovei vrea să acorde întâietate jucătorilor olteni. „În primul rând, sunt interesat de elementul natural, propriu, de olteni. E o zonă cu o genă care naşte fotbalişti buni. Acolo s-au născut mereu fotbalişti, indiferent de momente. Primul lucru, vreau să fac o evaluare şi să trec în revistă jucătorii tineri de calitate de acolo, din propria pepinieră. Am o experienţă de la Sportul, când le-am cerut celor de la juniori să-mi spună cine poate veni la echipa mare, şi mi-au făcut un raport, dar am avut inspiraţia să mă mai uit eu la ei, şi am găsit încă doi jucători pe care nu mi-i spuseseră ei. Avem patru posturi unde trebuie să aducem întăriri: un portar de valoare, un stoper, un playmaker şi un vârf. Pentru playmaker avem deja două nume: unul din campionat şi unul din afară”, a mai spus Mulţescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...