Politică

Deputatul Buican, ales secretar al Camerei Deputaţilor

Preşedintele liberalilor vâlceni consideră că alegerea sa în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor este o onoare

Luni, 3 septembrie, deputatul vâlcean PNL, Cristian Buican a fost ales în funcţia de secretar al camerei Deputaţilor. Funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor reprezintă o funcţie de conducere în cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, forul cel mai important în organizarea şi funcţionarea Camerei Deputaţilor.


Preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican consideră că alegerea sa în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor este o onoare şi o mare responsabilitate şi le garantează vâlcenilor că va face tot ceea ce îi stă în putinţă să îi reprezinte cu cinste şi demnitate.

”Mă simt onorat de această nominalizare şi vă mărturisesc că alegerea mea în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor reprezintă şi o mare responsabilitate. Îmi doresc ca din această calitate să am posibilitatea de a îmbunătăţi imaginea Parlamentului şi în special a Camerei Deputaţilor, deoarece se ştie că această instituţie nu beneficiază de o imagine prea bună, în totală contradicţie cu rolul acesteia în statul de drept”, a declarat preşedintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican.

Deputatul Cristian Buican susţine că mandatul său şi al colegilor din cadrul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor ar trebui să se axeze pe susţinerea în cadrul Camerei Deputaţilor a iniţiativelor şi proiectelor guvernului Uniunii Social Liberale şi în special a proiectului de lege al bugetului de stat pe anul 2013.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...