Ultima Oră

Culturi de cannabis, descoperite de poliţiştii vâlceni

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit 2 culturi de cannabis, în urma percheziţiilor efectuate ieri. 2 bărbaţi au fost reţinuţi, iar ulterior arestaţi.

La data de 7 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Vâlcea au efectuat 2 percheziţii domiciliare în judeţul Vâlcea, la persoane bănuite de operaţiuni ilegale cu droguri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada martie - mai a.c., cei în cauză, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste între 35 şi 41 de ani, ar fi procurat seminţe de cannabis pe care le-ar fi plantat, punând bazele unor culturi indoor şi outdoor.

De asemenea, a reieşit că persoanele în cauză ar fi efectuat achiziţii de seminţe de cannabis şi sub identităţi false, pentru a disimula activitatea infracţională.

În timpul percheziţiilor efectuate la locuinţele celor 3 persoane, poliţiştii au descoperit două culturi de cannabis, una outdoor, una indoor. De asemenea, a fost ridicată o lampă florescentă, 1 gram de fragmente vegetale uscate ce par a fi cannabis, 3 telefoane mobile, 3 ventilatoare, un termometru şi 2 grindere cu cântar electronic.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Vâlcea, pentru audieri, 2 bărbaţi fiind reţinuţi. Ulterior, faţă de aceştia, instanţa a dispus măsura arestării preventive, respectiv măsura arestării la domiciliu.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...