Eveniment

Traficant de droguri, prins la Vâlcea

Duminică, 05 iunie, procurorii DIICOT Vâlcea au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Vâlcea, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 29 de ani bănuit de trafic de droguri de risc

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Vâlcea au efectuat luni, 06 iunie, 4 percheziţii într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru trafic de droguri de risc.
La data de 5 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. - B.T. Vâlcea au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Vâlcea, pentru documentarea activităţii infracţionale a unui bărbat de 29 de ani bănuit de trafic de droguri de risc.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate 240 de grame de fragmente vegetale de culoare verde - oliv ce par a fi cannabis, un telefon mobil şi un cântar de precizie.
Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. B.T. Vâlcea pentru audieri.
Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut, iar ulterior a fost prezentat instanţei de judecată, care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...