Sport

Bunoza, în vizorul Stelei

Jucătorul echipei Pandurii, bosniacul Gordan Bunoza este în vizorul echipei Steaua. Managerul clubului gorjean, Narcis Răducan, spune că nu se va opune transferului bosniacului, în cazul unei oferte tentante. „Ne bucură interesul Stelei pentru un alt fotbalist al Pandurilor. Dacă tot ne autofinanţăm în 2016, este binevenită Steaua la negocieri”, a precizat preşedintele clubului Pandurii care l-a transferat în pauza de iarnă pe Bunoza, acesta semnând un contract pentru un an şi jumătate cu Pandurii. Gordan Bunoza s-a acomodat bine la Pandurii în cele aproximativ trei luni de la venirea sa, iar după ce şi-a făcut pregătirea separat de restul jucătorilor, pentru că transferul său s-a perfectat mai târziu, a devenit component de bază al echipei în meciurile din finalul play-off-ului.


În vârstă de 28 de ani, Bunoza este un jucător cu o carte de vizită foarte bună, el evoluând după ce a terminat junioratul la echipe precum NK ZET Zagreb, NK Drava Ptuj, Austria Lustenau, Hrvatski Dragovoljac, NK Karlovac, Wisla Cracovia şi Pescara. Sezonul trecut, Bunoza a evoluat în campionatul României, pentru Dinamo Bucureşti.
Aflată într-un mare impas financiar, Pandurii intenţionează să îşi vândă şi golgheterul, pe Hora, pentru care există interes cert din Polonia şi Turcia. Antrenorul Edi Iordănescu şi mai mulţi jucători de bază nu au anunţat încă dacă vor continua la Pandurii, echipă care şi-a asigurat un loc în Europa League.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...