Sport

Săptămână decisivă pentru Pandurii

Membrii AGA de la Pandurii se vor întâlni zilele următoare pentru a stabili bugetul şi posibilităţile de finanţare ale clubului pentru sezonul viitor.
Conducerea gorjenilor caută soluţii pentru acoperirea deficitului bugetar, prima condiţie pusă de antrenorul Edi Iordănescu, pentru ca acesta să continue la Târgu Jiu. În cazul în care se va reuşi încasarea unei sume de bani, Pandurii trebuie să rezolve litigiile cu jucătorii care au depus memorii la FRF, anume Nicoară, Lazăr, Ciucur, Wellington sau Mrzljak, dar şi să achite salariile restante.
O problemă prioritară este numirea unui antrenor, iar dacă Edi Iordănescu refuză, trebuie găsită altă soluţie. În funcţie de antrenor, se va închega şi lotul pentru sezonul următor. Edi Iordănescu ar avea capacitatea să convingă măcar câţiva din jucătorii din actualul lot să continue. Este clar că Săpunaru, pentru care sunt numeroase oferte tentante, dar şi alţi jucători liberi de contract, nu vor continua la Pandurii, echipă fără siguranţă financiară după retragerea sponsorizării celor de la Complexul Energetic Oltenia. Calificată în cupele europene, Pandurii nu ştie exact când se va reuni şi unde va efectua pregătirea de vară.


Lalatovic, variantă de rezervă la Pandurii!

Pandurii tratează în aceste zile cu antrenorul sârb de la Vojvodina, Nenad Lalatovic, fost tehnician la Steaua Roşie Belgrad şi Borac Cacak. Fost elev al lui Mircea Lucescu în Ucraina, la Şahtior Doneţk, Lalatovic şi-a consolidat numele în clubul antrenorilor sârbi şi prin ştiinţa sa de a promova jucători tineri. Fotbaliştii cărora fostul internaţional le-a dat credit total au atras în scurt timp atenţia unor formaţii cu bugete importante, iar cluburile de care aparţineau au găsit astfel reţeta potrivită pentru profit. Anul trecut, Lalatovic a pregătit echipa Vojvodina Novi Sad, cu care a terminat campionatul pe locul 4 din 16 echipe. Fost fundaş, lansat în fotbal de Steaua Roşie Belgrad, Lalatovic a îmbrăcat o singură dată tricoul naţionalei Serbiei şi a jucat pe fostul 23 august la retragerea lui Gheorghe Hagi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...