Sport

Fotbal, Liga a II-a, play-out, Metalul Reşiţa – CSM Râmnicu Vâlcea 0-3 (0-0)

CSM Râmnicu Vâlcea a terminat play-out-ul pe primul loc

Vâlcenii au câştigat sâmbătă, în ultima etapă din play-out-ul Ligii a II-a, 3-0 în deplasare cu Metalul Reşiţa

CSM Râmnicu Vâlcea nu a avut emoţii la Reşiţa, acolo unde avea nevoie de măcar un egal, pentru a-şi asigura matematic locul în Liga a II-a. După o primă repriză albă, oltenii s-au impus lejer la Reşiţa, scor 3-0, şi s-au salvat de la retrogradare, la capătul unui nou sezon dezamăgitor.

În prima repriză, CSM s-a jucat cu ocaziile. C. Stoica nu a găsit spaţiul porţii din câţiva metri, apoi Firţulescu a lovit bara. La pauză, antrenorul vâlcenilor, Adrian Dulcea, a făcut o schimbare inspirată şi l-a introdus pe Voinea. Fostul atacant al Reşiţei a reuşit o ”dublă” în minutele 50 şi 52, care a înlăturat orice emoţie. În minutul 59, un alt ex-reşiţean, Neagoe înscrie şi el cu o execuţie frumoasă. Astfel, s-a încheiat 3-0 şi CSM şi-a asigurat locul pentru viitorul sezon.
Alb-albaştrii i-au dedicat victoria directorului sportiv Adrian Albinaru, operat zilele trecute cu succes la coloana cervicală. Din sezonul viitor, conform deciziei FRF, Liga a II-a va avea o singură serie cu 22 de echipe. Rămâne de văzut dacă nu cumva se va reveni asupra acestei hotărâri şi ce echipe se vor înscrie, pentru că multe formaţii sunt în pragul falimentului. Singura reprezentantă a Olteniei în eşalonul secund, CSM, are ca acţionar majoritar SC Damila SA şi acţionar minoritar Primăria Rm. Vâlcea, cu un aport financiar important, 12 miliarde de lei vechi plus alte taxe provenite din chirii la stadion.
Ca şi vara trecută, există multă incertitudine la clubul din Zăvoi. Acţionarul majoritar nu a anunţat încă dacă va rămâne la echipă sau nu şi a aşteptat alegerile pentru a şti reacţia noului primar, Mircia Gutău. În plus, antrenorul Dulcea şi mulţi jucători sunt la final de contract, astfel că, în acest moment, nimic nu este cert.


Reziliere cu Trabalka

Primul jucător care şi-a reziliat acordul a fost Kevin Trabalka, atacantul care venise sub formă de împrumut de la Dinamo Bucureşti. Juniorul s-a accidentat însă în iarnă şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la ligamente, fără a apuca să debuteze. ”Am găsit o soluţie să reziliem cu Trabalka, el este primul plecat. Expiră şi împrumutul lui Artean, noi am vrea să continuăm cu el, dar este dificil, el ţine de Marian Iancu”, a spus Lucian Munteanu, managerul clubului CSM.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...